ATS 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 30, 2016 Witam Nasza firma ruszyła z nowym projektem Faktury online i szukamy osób chętnych do testowania Zgłoszenia proszę wysyłać na adres e-mail: biuro@onemac.pl Pozdrawiam Kajetan Dudczak https://www.onemac.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
filip_b 19 Zgłoś post Napisano Sierpień 30, 2016 Hej, odwiedziłem stronę ale nie odnalazłem niczego co opisywało by te faktury online, nie testuję bo nie prowadzę osobiście działalności ale pracuję w usługach i mam stały kontakt z wieloma małymi/średnimi firmami które mogłyby być zainteresowane tego typu rozwiązaniem, szczególnie gdy w grę wchodzi tylko fakturowanie usług a produkty Sage, Enova, Comarch często gęsto są drogim kombajnem z którego wykorzystywany jest tylko jeden moduł. Możesz w kilku zdaniach powiedzieć coś więcej o możliwościach poza generowaniem faktur do PDF? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ATS 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 30, 2016 (edytowany) Witam Będziemy testować zupełnie nową aplikację i na naszej stronie jak na razie nie ma żadnego info. Z założenia ma to być prosty program do wystawiania faktur (faktury, wydania zewnętrzne, magazyn, kontrahenci) oczywiście z możliwością generowania faktur do PDF Zapraszamy do podesłania zgłoszenia to podeślemy adres do testów Pozdrawiam Kajetan Dudczak https://www.onemac.pl Edytowano Sierpień 30, 2016 przez ATS (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vasthi 74 Zgłoś post Napisano Sierpień 30, 2016 Macie API? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ATS 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 31, 2016 Macie API? Witam Niestety nie, jak wspomniałem wcześniej z założenia ma być to prosta aplikacja Pozdrawiam Kajetan Dudczak https://www.onemac.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zulic 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 4, 2016 te fv online to raczej przydadza sie takim firmom jak orange itd.500 kartek to koszt 7 PLN + toner.Miesiecznie przy 7000 fv koszt to u nas ok.~~ 150 PLN.Czy warto kosztowac sie i robic przebudowe systemu dla takich smiesznych sum? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
filip_b 19 Zgłoś post Napisano Wrzesień 4, 2016 (edytowany) te fv online to raczej przydadza sie takim firmom jak orange itd. 500 kartek to koszt 7 PLN + toner. Miesiecznie przy 7000 fv koszt to u nas ok.~~ 150 PLN. Czy warto kosztowac sie i robic przebudowe systemu dla takich smiesznych sum? Ale ty rozumiesz że tu chodzi o generowanie faktur i system nimi tylko zarządza a nie jak pewnie pomyślałeś drukuje i wysyła... Faktury można bez problemu przesyłać drogą elektroniczną a to co z nimi będzie robił użytkownik "Faktur Online" to już jego sprawa, zechce druknąć i wysłać pocztą ok, ale to rozwiązanie dla tych co chcą szybko, łatwo puścić mailem FV do klienta i mieć "z bani" Tak myślę Edytowano Wrzesień 4, 2016 przez filip_b (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kszysiu 136 Zgłoś post Napisano Wrzesień 6, 2016 Pytanie, czy jest jakaś opcja wystawiania faktur cyklicznie i ich eksportu?Ogólnie przydałby się taki program do fakturowania - bardzo prosty - co by potrafił wystawić faktury, najlepiej cyklicznie co miesiąc danego dnia i miłym dodatkiem byłoby jakieś podstawowe "zarządzanie umowami" (możliwość ewentualnych powiadomień o kończących się umowach, informacje o terminie wypowiedzenia i np. powiązywanie z tymi umowami faktur, żeby np. system powiedział, że nie powinno się wystawić jakiejś faktury bo skończyła się umowa)W wolnej chwili przetestuje ten wasz system 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PrecelusMaximus 53 Zgłoś post Napisano Wrzesień 6, 2016 Pytanie, czy jest jakaś opcja wystawiania faktur cyklicznie i ich eksportu? Ogólnie przydałby się taki program do fakturowania - bardzo prosty - co by potrafił wystawić faktury, najlepiej cyklicznie co miesiąc danego dnia i miłym dodatkiem byłoby jakieś podstawowe "zarządzanie umowami" (możliwość ewentualnych powiadomień o kończących się umowach, informacje o terminie wypowiedzenia i np. powiązywanie z tymi umowami faktur, żeby np. system powiedział, że nie powinno się wystawić jakiejś faktury bo skończyła się umowa) W wolnej chwili przetestuje ten wasz system Mówisz o gotowym usłudze: płace wam xxx, dajecie mi formularz do umów + rachunków (lub api), wypełniam, ustawiam fakturowanie cykliczne, wysyła rachunek od razu na maila klienta? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kszysiu 136 Zgłoś post Napisano Wrzesień 6, 2016 Mówisz o gotowym usłudze: płace wam xxx, dajecie mi formularz do umów + rachunków (lub api), wypełniam, ustawiam fakturowanie cykliczne, wysyła rachunek od razu na maila klienta? Coś takiego prostego w ten deseń - jest coś co znasz i polecasz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach