Skocz do zawartości
Westbam

Centrum OVH w Polsce!

Polecane posty

Gość Kamikadze

Do dedyka pojedyncze sztuki udało mi się kupić, ale to pewnie po prostu z powrotu do puli wolnych. Ogólnie IPków jest bardzo mało i sobien ie kupisz np. całej podsieci 16 adresów bo ludzie nabrali tego i się pula skończyła :)

• Upvote 1

Gość patrys

Transfer na poziomie 20Mb/s między DC FR, a DC PL to norma ?

Ja od siebie całkiem polecam dedyki OVH w polsce.

Od 3 miesiecy mam 100% uptime, niski ping, 0 zawiechy z netem i tak dalej. Świetnie się trzyma. Mam SP-16-V.

Edytowano przez glr (zobacz historię edycji)

a jak z Anty-ddosem w Polsce?
posiadałem już serwery dedykowane w blazing / stormwall / hyperfilter, teraz posiadam w OVH we Francji i muszę powiedzieć że daję radę ;-) w blazing serwer padał dość często - czasami nawet ich strona główna była niedostępna na kilka minut / stormwall nawet wytrzymywał ale przy większym ataku pojawiały się dość spore lagi / hyperfiler wszystko było ok, tylko cena za wysoka, przy OVH Game jak na razie bez problemów ^_^

a jak z Anty-ddosem w Polsce?

posiadałem już serwery dedykowane w blazing / stormwall / hyperfilter, teraz posiadam w OVH we Francji i muszę powiedzieć że daję radę ;-) w blazing serwer padał dość często - czasami nawet ich strona główna była niedostępna na kilka minut / stormwall nawet wytrzymywał ale przy większym ataku pojawiały się dość spore lagi / hyperfiler wszystko było ok, tylko cena za wysoka, przy OVH Game jak na razie bez problemów ^_^

Co hostujesz na tym serwerze? (Jaka aplikacja i udp czy tcp używa)

Co do ovh game to na ten moment jeden z najlepszych wyborów jeśli chodzi o serwery dedykowane jednak można na ten moment wy***ac jako iż jest obecnie nowy działający skrypt pod te serwery.

Jeśli ovh game nie poradzilby sobie z atakami to polecam rozważyć zakup serwera dedykowanego z filtracja premium w hosteam.pl

ovh to najwieksze gowno jakie moze byc, 20 min na telefonie i dalej nikt nie odbiera, ticket otworzony 2 maja po 8 dniach CISZA, maile - brak odpowiedzi, PORAŻKA

3 godziny temu, zagzag napisał:

ovh to najwieksze gowno jakie moze byc, 20 min na telefonie i dalej nikt nie odbiera, ticket otworzony 2 maja po 8 dniach CISZA, maile - brak odpowiedzi, PORAŻKA

Mają bardzo dobre usługi jeśli działają, jeśli nie działają to faktycznie jest spory problem gdy coś nie jest automatycznie monitorowane.
Jeśli coś jest monitorowane to potrafią w ciągu 1h wymienić pół serwera bez interwencji klienta i wszystko dalej działa.

W naszym przypadku obecnie minęły 2 tygodnie a nasz jeden serwer nadal nie działa w pełni poprawnie od momentu zamówienia.
Tworzyliśmy też ticket odnośnie oferty (totalnie nietechniczny), zanim ktoś odpisał to ticket sam się zamknął po miesiącu :)

Zaloguj się, aby skomentować

Będziesz mógł dodać komentarz po zalogowaniu się

Zaloguj się