Skocz do zawartości
HotNow

Keyweb.de Vs Netdirekt.de

Polecane posty

witam prosze napisać którą firme polecacie jakie macie doświadczenia

ja wacham sie miedzy

http://keyweb.de/rdsserver/rdrs-start.shtml - ze wzgledu na transfer (napewno jest nielimitowany??)

a

http://netdirekt.de/c/cms/front_content.ph...32&idcat=33

serwer chce przeznaczyć na jeden serwer shoutcast więc jeśli w keyweb jest nielimitowany transfer mysle ze oferta wygrywa ale jak u nich jest z zamówieniami

Nie ma czegoś takiego jak nielimitowany transfer (poszukaj o tym na forum). Ja na Twoim miejscu wybrałbym Netdirekt.de, ponieważ jest to zaufana firma (poszukaj na forum opinii o tym hostingu).

Pozdrawiam,

Michał Roguski

nielimitowany transfer zapewne znaczy w tym wypadku, że nie ograniczja ilości danych jakie możesz przepchnac przez ta maszynę ( czyli na oko jakies 300-500GB jak nie mniej).

Ja jednak też sugerowałbym sprawdzone netdirekt.de ;)

Już bez przesady z tymi 300-500 GB. Jeśli miałby być to serwer do downloadu, provider ma sensowne rury i brak ograniczeń na sesje a dyski i kontrolery w maszynie "matce" nie są z demobilu to spokojnie można przesłać kilka.. TB w miesiącu.

a co jeśli caly serwer jest z demobilu? ;)

sam mam takie "coś" w polsce;)

tyle ze ramu 2 x wiecej:)

VPSow raczej nie stawia sie na serwerach z demobilu a raczej czyms w rodzaju Dual Opteron/Dual Xeon z co najmniej RAIDem w Serial ATA ;).

Zgodnie z 1 pytaniem - ja bym polecal NetDIRECT - korzystam juz hmmm pare dobrych miesiecy, ostatnio przeszedlem na lepsza maszyne tez w netdirect i jestem bardzo zadowolony.

Zaloguj się, aby skomentować

Będziesz mógł dodać komentarz po zalogowaniu się

Zaloguj się