Skocz do zawartości

Polecane posty

Czy znacie hostingi ASP.NET skierowane dla developerów / freelancerów, takie gdzie tworzycie projekty dla Klientów.

Mam tu na myśli hostingi oferujące coś w rodzaju programów partnerskich lub rabatów w momencie, gdy Wasz Klient będzie utrzymywał aplikację we wskazanym przez Was hostingu?

W tej drugiej kwestii nie będziemy mogli co prawda zaproponować osobnego planu, ale w samej ofercie posiadamy hosting pod ASP.net - https://home.pl/hosting#windows . Jeżeli planujesz uruchomić na nim kilka stron/serwisów/projektów to odpowiedni byłby wariant PRO. Twój pomysł wymaga skonfigurowania odpowiedniego środowiska, byłoby to coś pokroju konta dla resellerów, ale też działającego na zupełnie innych zasadach (rozliczanie per projekt, a nie per usługa). Nie myślałeś o rozliczaniu klientów indywidualnie? :)

Czytałem wiele na temat tego hostingu, i opinie są zazwyczaj dobre. Nie korzystałem nigdy z ich usług ale wydaje mi się że to trafny wybór.

Aniu i tylko po to napisałaś swój pierwszy post na forum by pochwalić home.pl z którego nie korzystałaś ;)

Drogi Home.pl - szeptać trzeba umić ;))

My nie szeptamy, przecież piszemy z własnego, oficjalnego konta :) Stanowczo zaprzeczamy, że Anna93 jest pracownikiem naszej firmy.

@skrzek, .ASP to dno i nie nadaje się do tworzenia czegoś większego ... ( To moja opinia. )

.ASP ma ogromny potencjał ale tylko pod specyficzne serwisy - na pewno nie pod wszystkie ani nawet pod większość.

@skrzek, .ASP to dno i nie nadaje się do tworzenia czegoś większego ... ( To moja opinia. )

i tu się mylisz pomimo że sam jestem jego przeciwnikiem. Gdyby nie ASP to w UK świat online by się załamał . Idąc tym torem pomimo że tz inne ma jakiś własny kierunek rozwiązań a to że nie zrozumiały dla ciebie nie znaczy że niepotrzebny, niestety w wielu przypadkach niezbędny.

https://uk.godaddy.com/hosting/windows-hosting#features zmień sobie walutę na PL = 16zł miesięcznie

ASP.NET 1.1, 2.0, 3.0, 3.5.4.0

+

https://uk.godaddy.com/affiliates/affiliate-program.aspx

Edytowano przez SiXwishlist (zobacz historię edycji)

Ale windowsa do ASP pakować nie trzeba - Mono jest już na tyle stabilne i zaprzyjaźnione z open-sourceowymi wstawkami .NET od Microsoftu, że Linux do ASP w pełni się nadaje.

Testuję, polecam ;).

W ASP nie stawia się prostych stronek bo to nieopłacalne. Sam nie jestem c#owcem ale widzę jego pewne zalety. Od kiedy Microsoft idzień w kierunku wieloplatformowości nie uznaje aplikacji ASP jako gorszy sort. Ta technologia nigdy nie zdominuje rynku webowego ale nie jest gorsza, tak jak mówiono jest specyficzna. Z ciekawości zobacz kod i jego czas wykonania :)

Edytowano przez PrecelusMaximus (zobacz historię edycji)

PHP lepsze :D

• Upvote 1

Zaloguj się, aby skomentować

Będziesz mógł dodać komentarz po zalogowaniu się

Zaloguj się