NiceMan 3 Zgłoś post Napisano Kwiecień 26, 2016 Witam Mam stary zwykły mikrofon. Po podłączeniu go do tylnego panelu razem ze słuchawkami zbiera mi dźwięki. Buczy w słuchawkach. W laptopie działa poprawnie więc to wina oprogramowania i jakiś ustawień. Przeinstalowałem sterowniki i nie wiem co dalej zrobić. Nie odnajduję się w ustawieniach ;/ Posiadam Windows 7, Płyt główna MSI MS 7817 Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Kwiecień 26, 2016 Wycisz go w ustawieniach. (zaznacz kwadracik). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kszysiu 136 Zgłoś post Napisano Maj 5, 2016 1. wycisz, nie będzie buczał w słuchawkach, ale w komunikacji głosowej powinien działać. To się nazywa stereo mix czy coś takiego i wtedy dzwięk z mikrofonu leci do głośników... przynajmniej tak mi się kojarzy ta nazwa... 2. kup kartę dźwiękową za nawet 30 zł - intergry (pewnie realteka) nie są wybitne jeśli chodzi o jakość dźwięku z mikrofonu. Dźwiękówkę na kablu usb będzie daleko od kompa i nie będzie zbierać tyle syfu... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach