Skocz do zawartości
hyhyhy

Administracja Serverami :)

Polecane posty

Witam,

oferuję administrację serverami, na jakim kolwiek systemie, z jakim kolwiek panelem, bądź też bez. Moje doświadczenie to praca przy systemach typu Linux/Unix od 3 lat. Obecnie administruje 14 serverów.

Dowolna konfiguracja servera, tj. instalacja panelu/lub tez nie, skonfigurowanie wszystkich usług www/ftp/poczta/dns, zabezpieczenie i optymalizacja servera - 150 zł.

Administracja, czyli zarządzanie, naprawa usterek etc 150zł/mc. Naprawa usterki czego kolwiek - 25zł/godzina. Czas reakcji do 15 minut. Przed monitorem spedzam ok 14h dziennie. Każdemu serverowi poświęcam ok 20 - 30 minut na przejrzenie logów i wykryciu ewentualnych nieprawidłowości. Zabezpieczenia informują mnie o każdej próbuje nieautoryzowanego wejścia, ataku ddos i oczywiście ochrona przed nim. Wprowadzam ciekawe rozwiązania do systemu, dzięki czemu system staje się stabilniejszy.

Możliwość wystawienia faktury vat. Wszelkie inne pytania proszę kierować pw / rusel@5gb.pl. Pozdr.

Witam,

oferuję administrację serverami, na jakim kolwiek systemie, z jakim kolwiek panelem, bądź też bez. Moje doświadczenie to praca przy systemach typu Linux/Unix od 3 lat.

Czy w grę wchodzi każdy linux?

ed

, ataku ddos i oczywiście ochrona przed nim.

tak z ciekawosci, jak ochraniasz przed ddos?

fajnie rusel ze to oferujesz a jak mozna sie z toba skontaktowac?
Wszelkie inne pytania proszę kierować pw / rusel@5gb.pl.

Zaloguj się, aby skomentować

Będziesz mógł dodać komentarz po zalogowaniu się

Zaloguj się