ox1de 0 Zgłoś post Napisano Luty 2, 2016 Witam, znalazłem dedyka mi odpowiadajcego w ovh, ale zastanawiam się czy nie będzie czegoś podobnego jeśli chodzi o konfigurację oraz cenę w PL. Intel Xeon E5 2x E5-2650v3 20/40t 2,3 / 3,0 GHz 256 GB RAM DDR4 ECC 2133 MHz 2x2TB + 2x300GB SSD HARD cena ~ 1500 netto/m-c Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theONE 526 Zgłoś post Napisano Luty 2, 2016 ile lacza i IP bo polska przez to jest droższa od OVH Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
N0Name 48 Zgłoś post Napisano Luty 2, 2016 sprawdź http://sprintdatacenter.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ox1de 0 Zgłoś post Napisano Luty 2, 2016 (edytowany) hmmm, ovh przy HG gwarantuje 500Mbit bez limitu transferu, wiem ze to raczej na polskie warunki praktycznie nie realne. 100/100 jakbym dostał to powinno być okej, ale transferu nie jestem w stanie dokładnie określić myślę że do 5 TB miesięcznie by wystarczyło. IP wystarczy mi jedno, serwer bedzie wirtualizowany i tylko kontener z VPN będzie publiczny zeszta wirtualny LAN na maszynie. Edytowano Luty 2, 2016 przez ox1de (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
N0Name 48 Zgłoś post Napisano Luty 2, 2016 W sprincie masz 200mbit i 10TB transfer. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ox1de 0 Zgłoś post Napisano Luty 2, 2016 No własnie przegladm, oferta na prawde konkurencyjna, biorac pod uwage ze to w PL. Czekam na reszte propozycji a w miedzy czasie ogarne opinie o nich. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theONE 526 Zgłoś post Napisano Luty 2, 2016 Posłałem ci na prv ofertę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rolej 58 Zgłoś post Napisano Luty 2, 2016 Próbowałeś do Atmana? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ox1de 0 Zgłoś post Napisano Luty 2, 2016 Dostalem nawet oferte, i to atrakcyjna 😉 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PCziomal 16 Zgłoś post Napisano Luty 3, 2016 Możesz podrzucić w jakiej firmie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ox1de 0 Zgłoś post Napisano Luty 3, 2016 W ATM, SDC, QI, i idhosting. Oferty są konkurencyjne z OHV, różnice od 100 do 200 zł netto na taka konfigurację ale plus duży za to że w PL. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach