is_wm 287 Zgłoś post Napisano Sierpień 8, 2015 Kojarzycie może takie firmy? Dziwi mnie osobiście, że tak mało tego jest (przynajmniej mi udało się znaleźć ledwo kilka takich firm z UK/USA typu vps.net), chociaż większość oferuje jednak API, przecież napisanie takiego modułu leży w interesie firmy... Ewentualnie ile może kosztować napisanie takiego pluginu np. do tiktalik czy runabove? (może ktoś chętny przy okazji?) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_Maciej 42 Zgłoś post Napisano Sierpień 8, 2015 DigitalOcean. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blfr 225 Zgłoś post Napisano Sierpień 8, 2015 Dlaczego ktoś miałby kupować u Ciebie, jeśli może bezpośrednio w RunAbove albo Tiktaliku? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
is_wm 287 Zgłoś post Napisano Sierpień 8, 2015 A dlaczego ludzie kupują droższe suzuki sx4 zamiast tańszego fiata sedici? Jeśli nie wymagam zbyt wiele, to proszę o umieszczanie w tym temacie firm, o których pisałem w pierwszym poście, z góry dziękuję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
seomajster 14 Zgłoś post Napisano Sierpień 8, 2015 Dlaczego ktoś miałby kupować u Ciebie, jeśli może bezpośrednio w RunAbove albo Tiktaliku Zdziwiłbyś się i to baaardzo mocno. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach