Skocz do zawartości
pr0way

Hekko.pl vs. Ih.pl?

Polecane posty

Siema, tak więc stoje przed ciężkim wyborek - Hekko czy Ih. Oczywiście chodzi o ofertę hostingu wirtualnego za 70 pare złotych.

Mam małe forum na mybb i potrzebuje szybkiego i dostępnego hostingu.

Mam tam jeszcze mini hosting więctak z 10gb-20gb. A transferu ok 100gb miesięcznie. Wziołbym mydevil.net bo miałem doczynienia z ich darmową wersją i admin jest spoko ale ciut za drogo. Zenbox również do tanich nie należy. A ostatniego nie znałem - a fakt ,że jest to zagraniczna firma nie pomaga. Ps. Nie chce linków do opini a twojej rady kori.

Edytowano przez Tpk-Games (zobacz historię edycji)

Te obie firmy są dobre, więc śmiało może brać, nie wiem jak u nich z supportem, ale raczej nie ma negatywnych komentarzy na ten temat.

Sprawdź też naszą ofertę, w ramach promocji dostaniesz 3x transfer (Basic One 40GB x 3 = 120 GB miesięcznie), serwery na dyskach ssd pod bazę danych, więc wydajność bardzo dobra, z pewnością będziesz zadowolony:

http://www.mzone.uk/basic-ssd

Aby otrzymać większy transfer do zamówienia, wpisz w komentarzu WHT promocja 3x, ewentualnie skontaktuj się z nami.

Edytowano przez www.mzone.uk (zobacz historię edycji)

Ja korzystałem z hekko, ale po 2 latach zrezygnowałem. Miałem mnóstwo padów strony, jak zgłaszałem to zawsze było "przecież działa i z tego co widzę nic się nie działo" - dopiero jak dałem screena z padami strony z monitoringu to okazało się, że może akurat aktualizacja była. W pewnym momencie miałem takie pady codziennie w nocy.

Gość Rafiki

Fakt ,że parametrów w swoich kontach LH nie ma za dużych ale jakościa usług bardzo polecam.

Mam tam najmniejsze konto od trzech lat i nie spotkałem sie kiedykolwiek z jakimś problemem dot. działania. Pomocy supportu nie potrzebowałem po za jednym razem gdzie odpowiedź uzyskałem w ciągu nie całej godziny :)

Zaloguj się, aby skomentować

Będziesz mógł dodać komentarz po zalogowaniu się

Zaloguj się