m4t0sh 0 Zgłoś post Napisano Maj 10, 2015 ile mniej więcej się czeka na dane do serwera w mintshost? opłaciłem wczoraj ok 20:30 i jeszcze nie dostałem żadnego maila z ip/hasłem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
strefapc 69 Zgłoś post Napisano Maj 10, 2015 Ja na dedyka czekałem prawie 2 miesiące Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Artix 34 Zgłoś post Napisano Maj 10, 2015 Jak się nie możesz doczekać to wystarczy do nich napisać... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
m4t0sh 0 Zgłoś post Napisano Maj 10, 2015 Jak się nie możesz doczekać to wystarczy do nich napisać... napisałem wczoraj ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tgx 575 Zgłoś post Napisano Maj 10, 2015 Ja na dedyka czekałem prawie 2 miesiące bo wybrzydzałeś jak panna na wydaniu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vasthi 74 Zgłoś post Napisano Maj 10, 2015 3-4 dni w moim przypadku. Zależy co tam kupiłeś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
strefapc 69 Zgłoś post Napisano Maj 10, 2015 bo wybrzydzałeś jak panna na wydaniu Trudno nie wybrzydzać jak dostajesz maszynę z padniętym dyskiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Maj 10, 2015 Każdemu się może zdarzyć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
m4t0sh 0 Zgłoś post Napisano Maj 10, 2015 3-4 dni w moim przypadku. Zależy co tam kupiłeś vps Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RafoX 233 Zgłoś post Napisano Maj 11, 2015 vps Podeślij mi jakieś ID zamówienia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malpka 0 Zgłoś post Napisano Maj 11, 2015 Kiedyś VPSy były aktywowane z automatu. Nie mam pojęcia dlaczego z tego zrezygnowali. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach