Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Listopad 20, 2015 Yup, wiem, kilka razy już tak mówiłem. Nie byłbym jednak sam bo pewna osoba z forum chce ze mną wpaść Kori? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bjN 30 Zgłoś post Napisano Listopad 20, 2015 Kori? Szkoda, że nie można dać + Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość l3szcz Zgłoś post Napisano Listopad 20, 2015 Nie, z nim nigdy w życiu Avatat. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RafoX 233 Zgłoś post Napisano Listopad 21, 2015 Nie, z nim nigdy w życiu Avatat. Następny bardzo ciekawy użytkownik . Avatat Leszcz Kori To już banda strach przyjeżdżać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość l3szcz Zgłoś post Napisano Listopad 21, 2015 Avatat dojrzał O wiele bardziej niż taki Kori, który dzieckiem pozostanie. Wiedziałem, że mój post wzbudzi tutaj negatywną falę w moją stronę, dlatego jednak postawiłem znak zapytania - jeżeli nic nie wypadnie to będę i przyjdę z Avatatem.Przynajmniej on jest spoko a nie jak większośc co tylko klepie w plecy a za plecami sieją ferment. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RafoX 233 Zgłoś post Napisano Listopad 21, 2015 Nikt tu się nie śmieje jednak historii z piekarnią i macierzą nie da się zapomnieć Co do Avatat-a uznam że nie słyszałem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość l3szcz Zgłoś post Napisano Listopad 21, 2015 A ja uznam, że to napisałem Oczywiście, nie da się zapomnieć - sam się z tego śmieję jednak przyczepiasz się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość l3szcz Zgłoś post Napisano Grudzień 7, 2015 Kto jedzie z Gdańska/Trójmiasta i o której / czym? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Desavil 88 Zgłoś post Napisano Grudzień 7, 2015 Orientuje się ktoś, czy będzie jakieś potwierdzanie telefoniczne jak rok temu i wysyłanie identyfikatorów? A może do kogoś już dzwonili i dostał identyfikator? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Grudzień 7, 2015 Oni kontaktują się zwykle 1-3 dni przed konferencją Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gutek 23 Zgłoś post Napisano Grudzień 7, 2015 Ja się w ubiegłym tygodniu zapytałem mejlowo czy mam miejsce czy nie i otrzymałem odpowiedź, że tak i kilka dni przed otrzymam oficjalnego mejla. Szkoda tylko, że nikt po rejestracji nie informuje, bo każdy z nas ma jakieś plany, prace itp a czekanie na OVH na ostatnią chwilę to pomyłka.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Desavil 88 Zgłoś post Napisano Grudzień 7, 2015 Dokładnie, tym bardziej jak jedzie się z drugiego końca Polski. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Grudzień 7, 2015 Następny bardzo ciekawy użytkownik . Avatat Leszcz Kori To już banda strach przyjeżdżać O mnie jak zwykle wszyscy zapomnieli Ze mną to jest wesoło, tyle że ostatnio jedyne gdzie się ruszam to miejsce pracy... A od @l3szcza się odczepcie, kiedyś osiągnie master level, cierpliwości Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość l3szcz Zgłoś post Napisano Grudzień 8, 2015 Master level cierpliwosci już mam :-) Dobra. Ktos z pomorza jedzie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Grudzień 10, 2015 Dziękujemy za zapisanie się na wydarzenie OVH World Tour w Warszawa. Wkrótce na Twój adres e-mail zostanie wysłana karta dostępowa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Enceladus 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 10, 2015 Przynajmniej on jest spoko a nie jak większośc co tylko klepie w plecy a za plecami sieją ferment. Znajomość slangu 6/6 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość l3szcz Zgłoś post Napisano Grudzień 11, 2015 Znajomość slangu 6/6 Please, nie macie się już o co przyczepiać? Zachowujecie się coraz gorzej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Desavil 88 Zgłoś post Napisano Grudzień 11, 2015 Zaczęła się wysyłka kart dostępowych - identyfikatorów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TheKrzysztofa 9 Zgłoś post Napisano Grudzień 11, 2015 Nie korzystam już z forum ale dla pewnych osób (Emil, Hubert, Paweł, Dominik) potwierdzę obecność identyfikator już mam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HaPe 242 Zgłoś post Napisano Grudzień 11, 2015 (edytowany) Też badge dostałem, ale tak wyszło, że się nie zjawię. Siła wyższa Edytowano Grudzień 11, 2015 przez HaPe (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość l3szcz Zgłoś post Napisano Grudzień 11, 2015 Ja też już otrzymałem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gutek 23 Zgłoś post Napisano Grudzień 12, 2015 mam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość l3szcz Zgłoś post Napisano Grudzień 14, 2015 Ponawiam pytanie, jedzie ktos z 3miasta? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość l3szcz Zgłoś post Napisano Grudzień 14, 2015 (edytowany) I by the way.. Ktos chce mnie tam zobaczyc? Zastanawiam sie ze wzgledu na nawrot choroby (angina i ropnie na gardle) Edytowano Grudzień 14, 2015 przez l3szcz (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Grudzień 15, 2015 Leszczu where are you? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach