Igorek 26 Zgłoś post Napisano Kwiecień 9, 2015 Jest to dysk w kieszeni mało używany. dziś go podłączam a tu takie coś co ja mam zrobić. Potrzebuje odzyskać zdjęcia z niego. http://zapodaj.net/72c368be4996c.png.html Dysk ma ten 320 GB danych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malu 460 Zgłoś post Napisano Kwiecień 9, 2015 (edytowany) Jak masz tam linuxa to zobacz jak wyglądają partycje w GNU Parted. Edytowano Kwiecień 9, 2015 przez malu (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Igorek 26 Zgłoś post Napisano Kwiecień 11, 2015 Kolega powiedział, że to błąd rozruchu czy jakoś tak. Przeskanowałem go programem recover my files i są wszystkie pliki co chce. Tylko niestety nie zapisuje ich bo to wersja testowa. Jak ja mam to naprawić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pekus 31 Zgłoś post Napisano Kwiecień 11, 2015 (edytowany) Co chcesz naprawić?a) dysk? b) program? chcesz zrobić z triala pełną wersję? Albo stosujesz tzw. "witaminkę" i masz pełną wersję programu albo po prostu zakupujesz licencję do tego softu. Edytowano Kwiecień 11, 2015 przez pekus (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Igorek 26 Zgłoś post Napisano Kwiecień 11, 2015 dysk chce naprawić bym mógł skopiować wszystkie dane lub jakiś alternatywny program. Niestety nie znalazłem skutecznej wiataminki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pekus 31 Zgłoś post Napisano Kwiecień 11, 2015 (edytowany) podaj mi pełną nazwę programu + link do strony producenta... edit: www.recovermyfiles.com ? Edytowano Kwiecień 11, 2015 przez Gość (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Igorek 26 Zgłoś post Napisano Kwiecień 11, 2015 www.recovermyfiles.com zgadza się to jest to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malu 460 Zgłoś post Napisano Kwiecień 11, 2015 Raczej błąd rekordu rozruchowego, a nie rozruchu Możesz spróbować skorzystać z zapasowych superblocków. dumpe2fs /dev/sd[a-z] | grep -i superblock Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach