Skocz do zawartości
henryphp

[ZLECĘ] Wykonanie grafiki do strony.

Polecane posty

Witam,

Szukam doświadczonego grafika do dłuższej współpracy, aktualnie potrzebuję kogoś do zmodyfikowania loga a także wykonania kilkunastu różnych grafik na stronę, proszę podsyłać na PW swoje prace i kontakt.

Pozdrawiam

jeśli nadal aktualne napisz na kontakt [at] antolek.pl co potrzebujesz, a wycenimy Ci wszystko.

Witam,

Szukam doświadczonego grafika do dłuższej współpracy, aktualnie potrzebuję kogoś do zmodyfikowania loga a także wykonania kilkunastu różnych grafik na stronę, proszę podsyłać na PW swoje prace i kontakt.

Pozdrawiam

cześć mogę zająć się grafiką twej strony :) najważniejsze w jakim stopniu miała by być zaawansowana moja praca grafik 2 .3D i za ile .

Witam,

Pozdrawiam

cześć mogę zająć się grafiką twej strony :) najważniejsze w jakim stopniu miała by być zaawansowana moja praca grafik 2 .3D i za ile .

Witam,

Szukam dowiadczonego grafika do duszej wspacy, aktualnie potrzebuj꠫ogo do zmodyfikowania loga a take wykonania kilkunastu rch grafik na stronꬠprosz꠰odsya栮a PW swoje prace i kontakt.

Pozdrawiam

cze栭og꠺aj栳iꠧrafik twej strony :) najwaniejsze w jakim stopniu miaa by by栺aawansowana moja praca grafik 2 .3D i za ile .

Zaloguj się, aby skomentować

Będziesz mógł dodać komentarz po zalogowaniu się

Zaloguj się