angerek 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 8, 2006 coś mi się wydaje że dziś ovh.pl zapomniałeo w terminie przedłużyć swojej domeny.. a kilka dni temu exatel.pl to samo... oj coś duzo tych wpadek największych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hyhyhy 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 8, 2006 Cos na łączach jest nieteges ;/ rozłącza mnie na łączu, jeszcze nie wiem ktorym... moze ddos jakis sobie ktos urządzil ;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
adx 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 8, 2006 OVH najwięksi? Chyba najbardziej popularni wśród plebsu... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DarkHost 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 9, 2006 Ta a ja wczesniej mowilem ze niekturym serwery poszly... Wy sie kluciliscie Hmmmm... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
scz 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 17, 2006 Pytanko takie mam, jakiej domeny OVH nie przedłużyło? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach