malpka 0 Zgłoś post Napisano Luty 24, 2015 (edytowany) Cześć, znacie może jakieś wtyczki, programy lub sposoby na pobranie filmiku, który jest odpalany w playerze (flash) zamiast oglądania go? Chodzi mi o stronę rutube.ru Edytowano Luty 24, 2015 przez malpka (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blfr 225 Zgłoś post Napisano Luty 24, 2015 Youtube-dl powinien obsłużyć rutube. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malpka 0 Zgłoś post Napisano Luty 24, 2015 Przy uruchamianiu na chwilkę pojawia się tylko konsola i żadnej innej reakcji nie ma. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blfr 225 Zgłoś post Napisano Luty 24, 2015 To jest aplikacja, której się używa z wiersza poleceń. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malpka 0 Zgłoś post Napisano Luty 24, 2015 Doszedłem do tego, tylko mam teraz problem: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blfr 225 Zgłoś post Napisano Luty 24, 2015 A z Youtube pobiera normalnie? Nie powinien potrzebować nic więcej. Ale jeśli tutaj potrzebuje, to musisz ściągnąć ffmpeg albo avconv. Daj linka do tego filmiku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malpka 0 Zgłoś post Napisano Luty 24, 2015 (edytowany) Dograłem ffmpeg i wszystko działa wyśmienicie. Wielkie dzięki za pomoc! Edytowano Luty 24, 2015 przez malpka (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach