malpka 0 Zgłoś post Napisano Luty 19, 2015 Witam, niebawem kończy mi się umowa na abonament w Orange (wreszcie). Szukam nowego operatora, który zaoferuje mi lepsze warunki niż Orange, co raczej w ich przypadku nie będzie trudne. Głównie zależy mi na internecie LTE, pakiet rozmów i SMSów może być dla mnie bardzo mały. Mam do przeznaczenia 30 zł miesięcznie i interesuje mnie oferta na kartę z przeniesieniem numeru. W grę wchodzą wszystkie dostępne w Polsce sieci. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RafoX 233 Zgłoś post Napisano Luty 19, 2015 (edytowany) Plusz nie mylic z plusem ma ostatnio fajna ofertę Edytowano Luty 19, 2015 przez RafoX (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malpka 0 Zgłoś post Napisano Luty 19, 2015 Co powiecie o nowej ofercie Virgin Mobile? Wygląda interesująco. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ADRIAN13 0 Zgłoś post Napisano Luty 19, 2015 (edytowany) Polecam Virgin Mobile za 29zł masz 2gb internetu,SMS nielimitowane, Rozmowy bez limitu również na stacjonarne Pakiet #BEZLIMITU Korzystają z PLAYA I T-MOBILE Ja aktualnie czekam na papiery od nich bo przenoszę do nich numer Edytowano Luty 19, 2015 przez ADRIAN13 (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blfr 225 Zgłoś post Napisano Luty 19, 2015 Też mi oferta Virgin Mobile wpadła w oko. Ale, chociaż ten pakiet za 29 można przedłużać, nie ma gwarancji, że on będzie zawsze w przyszłości dostępny. Może nałapią klientów i podniosą ceny? Play ma zbliżoną ofertę z umową na 6 miesięcy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
OneDistrict 12 Zgłoś post Napisano Luty 19, 2015 Pomiędzy tymi MVNO konkurencja jest całkiem korzystna dla nas, konsumentów. Tym bardziej, że mając na względzie prepaid jest już lepiej w porównaniu z abonamentem niż kiedyś. Jeśli dla Ciebie ma większe znaczenie dostęp do internetu mobilnego to zdecydowanie pod tym względem sprawdza się Virgin mobile, Mobile Vikings, jak i njumobile. Generalnie do wyboru masz także Plusha, ale to dość młoda marka i jeszcze musi wyjść z wieku dziecięcego - ma swoje nieznośne wady. Porównaj sobie oferty, bo ja i przedmówcy nie wywróżymy Ci z fusów, co byłoby najkorzystniejsze; jedni wolą więcej rozmawiać, drudzy esemesować, trzeci internetować a ostatni 3in1, co jest możliwe, niezaprzeczalnie, lecz dalej wynikają różnice cenowe, w których musisz się zorientować, aby się upewnić, co najbardziej "dogadza" twojemu budżetowi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malpka 0 Zgłoś post Napisano Luty 20, 2015 Napisałem, że dla mnie najważniejszy jest internet LTE. Żaden z dużych operatorów (Play, Plus, Orange i T-Mobile) do mnie nie pasuje. Virgin jest idealny, tylko że nie wiadomo na ile się będę mógł cieszyć tym pakietem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach