Skocz do zawartości
marwis93

KontoBankowe24.pl - ranking kont bankowych

Polecane posty

Zapraszam do oceniania - kontobankowe24.pl

Strona z finansowym programem partnerskim.

Niektóry podstrony nie są jeszcze w 100% gotowe.

Wszystkie opisy są unikalne i w przyszłości mam nadzieje uda mi się bardziej rozbudować.

Gość Filip Nowacki

Fajna sprawa! Proponowałbym stworzyć jeszcze taką porównywarkę 2 banków i będzie cacy :)

Dobry pomysł i fajne wykonanie! Dopiero teraz, jak zobaczyłam, że coś takiego stworzyłeś, to dochodzę do wniosku, że jakiś czas temu byłoby to dla mnie bardzo przydatne :)

Dziwne. Ranking 10 najlepszych banków, a to gdzie jest iPKO? :)

PKO Bank Polski? Wypada raczej słabo, wysoka opłata za kartę i wypłaty z małej liczby bankomatów.

Korzystam już od dłuższego czasu, rodzina, znajomi i nikt NIGDY nie miał jakiś poważniejszych problemów :)

PKO Bank Polski? Wypada raczej słabo, wysoka opłata za kartę i wypłaty z małej liczby bankomatów.

Żarty sobie robisz - PKO BP mała liczba bankomatów? Nikt nie ma więcej, ale mówiąc szczerze, to ja mam wszystkie bankomaty za free, więc nie ma to dużego znaczenia. Kartę też mam darmową, tylko w miesiącu muszę nią kilka razy zapłacić. Piszesz o pko, ale jego klientem to ty chyba nie jesteś

Żarty sobie robisz - PKO BP mała liczba bankomatów? Nikt nie ma więcej, ale mówiąc szczerze, to ja mam wszystkie bankomaty za free, więc nie ma to dużego znaczenia. Kartę też mam darmową, tylko w miesiącu muszę nią kilka razy zapłacić. Piszesz o pko, ale jego klientem to ty chyba nie jesteś

Racja. Wypłacałem już z kilka innych bankomatów i zero prowizji!

Żarty sobie robisz - PKO BP mała liczba bankomatów? Nikt nie ma więcej

Euronet ma więcej, zdecydowanie więcej. Ponoć prawie dwa razy tyle. To by się zgadzało z moimi obserwacjami w Warszawie.

Zaloguj się, aby skomentować

Będziesz mógł dodać komentarz po zalogowaniu się

Zaloguj się