Skocz do zawartości
d

Wplata Na Paypal

Polecane posty

Helo,

zalozylem konto na Paypal - nie mam karty kredytowej wiec kupa - nie wiem czy moge przyjmowac i waydawac kase.

No ale zalozmy ze moge - jak moge wplacic kase na konto w paypal - musze wyslac via paypal 10$ - tyle ze mam stan 'pejpalowego' konta 0$ :D

Jeżeli nie masz karty kredytowej to możesz użyć zwykłej karty inteligo czy mbank'u.

W konfiguracji konta podajesz nr karty +3 cyfry wówczas kasa schodzi Ci z konta bankowego gdy realizujesz jakś przelew paypal.

Pozdrawiam;

Szczepanik Adrian

Mam takie drobne pytanie odnoście PayPal. CZytałem trochę o tym, ale niektóre informacje są sprzeczne i czasami trudno coś jednoznacznie wywnioskować.

:

Czy bez weryfikacji konta, podczepiania pod niego karty, mogę przesyłać pieniądze do innych użytkowników tego systemu oraz przyjmować od innych użytkowników wpłaty? Chodzi mi tylko o transakcje między użytkownikami PayPal, bez zadnych kart kredytowych, rachunków bankowych...

Odp brzmi nie, ponieważ to sie logiki nie trzyma :(

Póki co nie możesz odbierać wpłat od innych przez "polski" PayPal, niezależnie czy dokonasz weryfikacji czy nie. Chociaż mam nadzieje że to się niedługo zmieni ;)

Żeby zaplacić innemu użytkownikowi musisz sam posiadać jakieś fundusze. Aby mieć do nich dostęp musisz podpiąc karte - do tego celu służy to całe "enroll".

I na koniec uwaga, bo Twoje saldo na koncie PP będzie wynosić cały czas 0. Przy wpłacie komukolwiek kasa będzie pobierana z karty która autoryzowałeś, i którą do tej transakcji wybierzesz.

Zaloguj się, aby skomentować

Będziesz mógł dodać komentarz po zalogowaniu się

Zaloguj się