zolax 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 22, 2014 Witam serdecznie, szukam hostingu www dla mojego bloga, który będzie oparty na wordpressie. Chcę aby można było zapłacić za hosting smsem i dodatkowym atutem byłaby nieograniczona ilość baz danych. Jakie hostingi proponujecie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RafoX 233 Zgłoś post Napisano Czerwiec 22, 2014 Czy płatność sms to konieczność? Rozumiem że tak jest wygodniej ale zupełnie się to nie opłaca a do banku się wybrać to chyba żaden problem. Ze swojej strony polecę ci https://www.netdc.pl/ mają instalator wordpress no i nie ograniczoną ilość baz danych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NetMat 107 Zgłoś post Napisano Czerwiec 22, 2014 Ja na Twoim miejscu brał bym hosting z mintshost.pl, mają wszystko co potrzebujesz włącznie z płatnością SMS. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zolax 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 22, 2014 @NetMat z tego co widziałem na mintshost.pl nie ma możliwości płacenia SMS jest paypal i transferuj. Chyba, że źle spojrzałem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
??? 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 22, 2014 (edytowany) Jest płatność SMS, ostatnio przez jakiś czas było nawet +100% doładowania przez płatność SMS. Edytowano Czerwiec 22, 2014 przez ??? (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SanKen 63 Zgłoś post Napisano Czerwiec 22, 2014 Za usługi w mintshost nie zapłacisz. Ale jest możliwość doładowania portfela poprzez SMS. A z niego już zapłacisz za usługę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lokator 137 Zgłoś post Napisano Czerwiec 22, 2014 Współdzielony w MH - czasami problemy z szybkością pracy baz danych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zolax 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 23, 2014 A co powiecie o Firehost? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kalkulatorek 22 Zgłoś post Napisano Czerwiec 23, 2014 Zerknij jeszcze na sax.pl - nie mają płatności sms ale sporo osób kupuje u nich te najtańsze pakiety. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach