Skocz do zawartości
krojek

panel blackspider

Polecane posty

Witam, posiadam panel blackspider (ten z hostingu gier) i mam do was pytanie co moge z takim cudem zrobić? I czy to kiedykolwiek było w necie? (skrypt)

Też go mam :)

Co możesz zrobić? Kolejny krzakowy hosting serwerów? (Jednak jak masz firmę to ruszaj oficjalnie) :)

Też go mam :)

Co możesz zrobić? Kolejny krzakowy hosting serwerów? (Jednak jak masz firmę to ruszaj oficjalnie) :)

A wiesz może ile osób go ma ?

Co to za panel?

Jedyny obrazek jaki daje google:

http://hostlog.wht.pl/site_media/thumbs/http___blackspider.pl.jpg

Edytowano przez krojek (zobacz historię edycji)

Gość l3szcz

Posiadanie tego panelu jest raczej nielegalne ;-) Gratuluję odwagi.
Nic nie zrobisz, nawet autor nie wie jak odpalić daemona (chociaż siedzi sobie ponoć za takie sprzedaże na lewo i prawo)

Ten panel ma dużo ludzi, za dużo... Ma w sobie parę miejsc, które zmyślni ludzie mogli by wykorzystać, więc przed uruchomieniem czegokolwiek na tym panelu polecam go przejrzeć i połatać.

Gość l3szcz

Z tego co słyszałem to właściciele gonią tych co go posiadają, bo tylko oni mają prawo do jego posiadania. Na waszym miejscu nie przyznawałbym się do jego posiadania bądź znajomości choćby 1 linijki kodu.

Z tego co słyszałem to właściciele gonią tych co go posiadają, bo tylko oni mają prawo do jego posiadania. Na waszym miejscu nie przyznawałbym się do jego posiadania bądź znajomości choćby 1 linijki kodu.

Skąd masz takie info? Masz jakiś link do takiej informacji? Pytam się z ciekawości.

Gość l3szcz

Wystarczy, że panel blackspidera był pisany wyłącznie pod ten hosting, autor siedzi teraz w więzieniu za sprzedawanie panelu na lewo i prawo mimo podpisania umowy. Do tego, jeden z właścicieli firmy pracuje w prokuraturze z tego co się dowiedziałem, ale nie jestem tego pewny.

Ja ten panel dostałem w mailu razem z panelami 2 innych firm (te 2 firmy używały revo). Najciekawsze, że mail od Gala i tylko z napisem "jeżeli złożysz z tego coś sensownego to daj znać" :)

Nie złożyłem, bo mam inne ciekawsze rzeczy na głowie niż łączenie tego czegoś zwanego panelem blackspider i revo :)

Gość l3szcz

Legenda głosi, że panel pukawki jest złożony, ale to tylko legenda :-)

Zaloguj się, aby skomentować

Będziesz mógł dodać komentarz po zalogowaniu się

Zaloguj się