Skocz do zawartości
www.follownet.pl

Oficjalny moduł HRD do WHMCS

Polecane posty

Czy ktoś z Was korzysta z oficjalnego modułu HRD do WHMCS, który oferuje HRD ? Udało się komuś zarejestrować domenę przez owy moduł ?

U nas wygląda to tak, że pojawiają się tajemnicze błędy podczas rejestracji o nieistniejącej tabeli (udało się rozwiązać) oraz o błędzie w polu IdNumber. Mam wrażenie, że nawet HRD nie wie o co chodzi, gdyż cała dotychczasowa korespondencja sprowadza się do pytań, które nie przyczyniają się do rozwiązania problemu.

U mnie próby rejestracji kończyły się białą stroną, albo dziwnymi błędami, więc z racji tego, że istnieją lepiej działające (choć tez nie idealne) moduły odpuściłem go ;-).

Totalnie niedopracowany, dla jednego projektu chcieliśmy go wdrożyć ale po 3 tygodniach mailowania z "supportem" hrd czyli 1 osobowym BOK ;) daliśmy sobie spokój i kupiliśmy kolejną lickę w Appkorn - p. Przemysław robi naprawdę kawał dobrej roboty jeśli idzie o WHMCS (wdrażał także dla nas jeden customowy mod), więc polecam usługi jego Firmy.

• Upvote 1

Mimo chęcia po wielu mailach i próbach ja również odpuściłem. Najwidoczniej produkt ten wymaga jeszcze troszkę pracy.

Moduł nie jest na 100% dopracowany i chyba HRD nie rozwija go dalej. Są błędy zwłaszcza przy transferach domen, które trzeba telefonicznie konsultować.

Mało co tam działa, a co najgorsze - moduł nie jest kompatybilny z tymi, które były dotychczas dostępne na rynku (darmowe i płatne), co praktycznie wyklucza możliwość jego użycia w przypadku, gdy ktoś już wcześniej korzystał z innego pluginu. Sama firma wie o istnieniu problemu, ale mają to generalnie gdzieś bo odsyłają do bliżej nie określonych dat :)

Zaloguj się, aby skomentować

Będziesz mógł dodać komentarz po zalogowaniu się

Zaloguj się