Gość Web-Support Zgłoś post Napisano Luty 16, 2014 Witam, Chciałbym prostą ocenę strony - nic więcej. Czy wygląd jest fajny, czy logo dobre. Czy strona nie laguje, czy szybko chodzi. I ewentualnie co poprawić, co dodać bądź co skasować. Dzięki za sugestie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lokator 137 Zgłoś post Napisano Luty 16, 2014 Zwykły, klasyczny wygląd. Strona nie laguje, ale właściwie nic na niej nie masz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość l3szcz Zgłoś post Napisano Luty 17, 2014 Gdzie jest kod z obrazka przy rejestracji? Wypełniłem przykładowo dane i wyskoczyło: Błędny kod obrazka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Web-Support Zgłoś post Napisano Luty 17, 2014 Gdzie jest kod z obrazka przy rejestracji? Wypełniłem przykładowo dane i wyskoczyło: Błędny kod obrazka. Kod z obrazka został dodany, był to ukryty błąd w szablonie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nazgul 0 Zgłoś post Napisano Luty 18, 2014 Szablon MyBB podobny do IPBoard - i co tu oceniać? Pewnie jeszcze dostępny na necie... Dodatkowo domena .ml ... ehhh Super reklama. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kede 31 Zgłoś post Napisano Luty 18, 2014 Nie ma co oceniać, ni treści ni grafiki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Diego164 0 Zgłoś post Napisano Luty 19, 2014 Statystyka forum: 1 temat, 2 posty No gratuluje:) sam layout, nic więcej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kede 31 Zgłoś post Napisano Luty 20, 2014 (edytowany) @upNie rozumiem twojej wypowiedzi. To świeże forum więc ile ma mieć tematów i postów... Czy wygląd jest fajny, czy logo dobre Kolor belek jest krótko mówiąc brzydki i świeci po oczach. Logo? ten poszarpany pomarańczowy napis? Zrób chociaż tak żeby całość trzymała się jednej kolorystyki. Edytowano Luty 20, 2014 przez Kede (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Web-Support Zgłoś post Napisano Luty 21, 2014 Design strony został całkowicie zmieniony, mam nadzieję, że według was na lepszy. Poprawiłem drobne błędy przy rejestracji, usunąłem kilka pluginów które były zbędne i poprawiłem troszeczkę logo. Zapraszam do ponownej oceny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość l3szcz Zgłoś post Napisano Luty 21, 2014 Logo w paincie? Polecam zamówić grafika. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Web-Support Zgłoś post Napisano Luty 21, 2014 Logo oczywiście do poprawy, a design strony jak się podoba? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość l3szcz Zgłoś post Napisano Luty 21, 2014 Zrób dobre logo, spolszcz menu to pogadamy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Web-Support Zgłoś post Napisano Luty 21, 2014 Menu spolszczone, niedługo zostanie zmienione logo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kede 31 Zgłoś post Napisano Luty 23, 2014 Coś się tak uwziął na to żółte/pomarańczowe logo? Styl nie jest brzydki ; ) ale jak za czasów starego phpbb by przemo. Wygogluj sobie "flat design". To logo żeby chociaż nie było poszarpane (pixele) i neutralnego koloru jak np. k biały to nikt by się nie czepiał Choć nie ukrywam przydałby się jakiś ciekawy logotyp + sygnet. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Web-Support Zgłoś post Napisano Luty 23, 2014 Styl zostanie taki jaki jest, poprawie logo i według tego co mówicie, wszystko będzie hulać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach