RazorLive 0 Zgłoś post Napisano Luty 16, 2014 Witam, chciałbym sie Was spytać o pomoc, co może być nie tak, gdyż by dodać monitoring ts3 poszedłem za tym zdjęciem Oraz zaznaczyłem opcję Advanced permissions system Niestety, nadal nie działa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wlodziu 49 Zgłoś post Napisano Luty 16, 2014 Dodaj też te prawa w channel groups Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Luty 16, 2014 A dodałeś IPki do whitelist? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RazorLive 0 Zgłoś post Napisano Luty 17, 2014 @2up Zrobiłem i nic. @Up Ipki do Whitelist? A cóż to? Mam to dodać w programie, czy w plikach? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Waleq 10 Zgłoś post Napisano Luty 17, 2014 W pliku "query_ip_whitelist.txt", chyba że w configu masz inaczej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RazorLive 0 Zgłoś post Napisano Luty 17, 2014 Jeżeli chodzi o pliki (Bo w ts'ie czegoś takiego nie mam) Niestety, nie mam dostępu do plików, mam wykupione na hostingu http://www.multigaming.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Waleq 10 Zgłoś post Napisano Luty 17, 2014 Skoro jest to wykupiona usługa, a nie VPS/dedyk to napisz do pomocy technicznej, bo właśnie za to też płacisz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lokator 137 Zgłoś post Napisano Luty 17, 2014 Powiem szczerze - miałem podobne problemy. Znalazł ktoś rozwiązanie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
katrio 2 Zgłoś post Napisano Luty 18, 2014 Trzeba edytować grupę Guest Server Query i nadać jej odpowiednie uprawnienia (subscribe itp). A żeby móc to zrobić to sam sobie musisz nadać query. Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach