zorek 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 20, 2013 Czy wiecie, czy jest jakaś firma, która zajmuje się sponsoringiem domen w zamian za reklamę na danej stronie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PapaSmerf 497 Zgłoś post Napisano Grudzień 20, 2013 Nie ma. Popisz do firm, które wg. Ciebie mogą być zainteresowane. PS. Sponsoring 10 złotych? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NetMat 107 Zgłoś post Napisano Grudzień 20, 2013 Napisz o co chodzi ^^ jak coś konkretnego to moge zostać "sponsorem" Pozdrawiam NetMat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Grudzień 20, 2013 Zapraszam na moją stronę: centrum-broni.pl I ni masz 10 zeta na domene? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zorek 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 20, 2013 Generalnie chodzi o przedłużenie, a ono kosztuje już prawie 50 zł w netmark Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Grudzień 20, 2013 Nie pogrążaj sie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PapaSmerf 497 Zgłoś post Napisano Grudzień 20, 2013 Generalnie chodzi o przedłużenie, a ono kosztuje już prawie 50 zł w netmark Stary, przecież to ku*wa sklep! Prowadzony przez firmę! 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Grudzień 20, 2013 Jakoś projekty NON-PROFIT potrafią zadbać o coś co nazywa się przedłużeniem domeny Przecież to można zbierać 10zł / mc przez rok to i na dwie wystarczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
robson345 53 Zgłoś post Napisano Grudzień 20, 2013 Generalnie chodzi o przedłużenie, a ono kosztuje już prawie 50 zł w netmark Padłem kiedy ujrzałem strone Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kszysiu 136 Zgłoś post Napisano Grudzień 20, 2013 Pomijając już fakt że SKLEP chce SPONSORING domeny - wyobrażacie sobie w ogóle reklamę w sklepie internetowym? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
robson345 53 Zgłoś post Napisano Grudzień 21, 2013 wyobrażacie sobie w ogóle reklamę w sklepie internetowym? Spotkałem się z tym i wcale to nie jest głupi pomysł. Dodatkowy zastrzyk gotówki zawsze mile widziany o ile ktoś ma ochotę się reklamować w takim miejscu. Osobiście gdybym produkował produkt X i jak bym widział że sklep składa duże zamówienia to czemu nie zainwestować parę złotych w reklamę która i tak się zwróci a może dzięki temu zwiększy się jeszcze bardziej sprzedaż mojego produktu zamiast konkurencji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Grudzień 21, 2013 Ciekawe może być jak by tak konkurencja się reklamowała... Hmm... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
robson345 53 Zgłoś post Napisano Grudzień 21, 2013 Wszystko zależy jakiego typu konkurencja jeśli sklep z podobnym asortymentem to nawet nie wypada wysyłać zapytania o reklamę. Ale wszystkiego można się po ludziach spodziewać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kszysiu 136 Zgłoś post Napisano Grudzień 21, 2013 Ja rozumiem reklamę typu "news" na głównej stronie (w przypadku na przykład sklepu z częściami samochodowymi) "Zobacz nową ofertę amortyzatorów KYB - wiodącego producenta części do zawieszenia", ale raczej reklama typu baner, albo - o zgrozo - okienko z adsense, albo innego systemu reklam nie widzi mi się na stronie sklepu:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PapaSmerf 497 Zgłoś post Napisano Grudzień 21, 2013 Pal sześć reklamę, bo na upartego i w sklepie można. Ale w ogóle, żeby komuś przyszło do łba szukanie sponsora na PRZEDŁUŻENIE domeny sklepu? Ja mam dziwne standardy czy mnie się wydaje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
robson345 53 Zgłoś post Napisano Grudzień 21, 2013 Pal sześć reklamę, bo na upartego i w sklepie można. Ale w ogóle, żeby komuś przyszło do łba szukanie sponsora na PRZEDŁUŻENIE domeny sklepu? Aż strach pomyśleć co będzie się działo jak trzeba będzie opłacić serwer/hosting który pewnie kosztuje więcej niż opłacenie domeny na rok Osobiście wygląda mi to na marketing szeptany. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kszysiu 136 Zgłoś post Napisano Grudzień 21, 2013 Osobiście wygląda mi to na marketing szeptany. To chyba troszkę nieudany... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach