RafoX 233 Zgłoś post Napisano Październik 30, 2013 (edytowany) Hejka, Zna ktoś jakiś w miarę sensowny skrypt ale demoty? Poszukuję tego skryptu aby udostępniać zdjęcia / czasem też wideo dla dość specyficznej grupy ludzi i podejrzewam że mogą być na tą stronę ataki a raczej bardziej włamy dla tego szukam skryptu w miarę sensownie napisanego. Może być darmowy jak i płatny byle w granicach rozsądku obecnie udostępniam to bez żadnego skryptu czyli np adres_strony.pl/zdjęcie.jpg + ręcznie znak wodny i wypadało by to jakoś wreszcie ogarnąć. Obecny ruch to około 70000 - 90000 miech i miło by było aby skrypt nie dostawał zadyszki bo serwer wytrzyma. A no dodam że tak na oko online na raz jest około 200-300 osób zależy od dnia i od tego co dodam Edytowano Październik 30, 2013 przez RafoX (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kszysiu 136 Zgłoś post Napisano Październik 30, 2013 Z tego co wiem to chyba najlepszym projektem tego typu jest TenTego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RafoX 233 Zgłoś post Napisano Październik 30, 2013 Z tego co wiem to chyba najlepszym projektem tego typu jest TenTego. O tym akurat słyszałem. Tyle że nie wiadomo jak to się sprawdzi przy takim ruchu. I opinie na temat zabezpieczeń nie są zbyt ciekawe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mendigo 0 Zgłoś post Napisano Listopad 2, 2013 http://forum.pcformat.pl/Skrypt-a-la-kwejk-Darmowy-do-pobrania-t Ostatni post na samym dole masz link. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach