Pietia. 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 16, 2013 Witam, szukam dodatku do wordpressa, który podzieli wszystkie linki i stworzy kilka map strony. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d.v 1409 Zgłoś post Napisano Wrzesień 16, 2013 http://wordpress.org/plugins/tags/sitemap Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
t4t4v4 3 Zgłoś post Napisano Wrzesień 17, 2013 Osobiście używam Google XML Sitemaps Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pietia. 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 17, 2013 Osobiście używam Google XML Sitemaps Też używałem ale przy obecnej liczbie linków nawet nie chce wygenerować pełnej mapy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PapaSmerf 497 Zgłoś post Napisano Wrzesień 17, 2013 Też używałem ale przy obecnej liczbie linków nawet nie chce wygenerować pełnej mapy. Może kwestia czasu wykonywania skryptu/zużycia pamięci na serwerze? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pietia. 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 17, 2013 (edytowany) Może kwestia czasu wykonywania skryptu/zużycia pamięci na serwerze? Właśnie wszystko dobrze się generowało, zużycie pamięci tak 190 na 256mb i czas ok.10+s i dodałem kilkanaście wpisów i już nie chce generować. Ewentualnie może ktoś zna jakiś program na windowsa? Edytowano Wrzesień 17, 2013 przez Pietia. (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MarysiaK 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 17, 2013 mam pytanie jeżeli ma się już bardzo rozbudowanego bloga to czy warto ze względów pozycjonowania robić tzw sitemap ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zgred 7 Zgłoś post Napisano Wrzesień 28, 2013 Skorzystaj z wtyczki dagondesign tworzącej mapę bloga - oprócz samego XML sitemap przyspiesza to znacznie indeksację bloga. przykład seo.zgred.pl/mapa-bloga/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoni 0 Zgłoś post Napisano Październik 1, 2013 (edytowany) mam pytanie jeżeli ma się już bardzo rozbudowanego bloga to czy warto ze względów pozycjonowania robić tzw sitemap ? Oczywiscie że warto sitemap jest bardzo korzystny dla witryny. Google też lepiej patrzy na takie witryny co mają komplet potrzebnych informacji. Edytowano Październik 1, 2013 przez Martoni (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach