bermut 18 Zgłoś post Napisano Sierpień 21, 2013 Co Google bardziej by lubiło? Słyszałem, że regionalne teraz trudniej się pozycjonuje, więc lepiej zainwestować te pare złotych czy korzystać z takiej, jaką nadaje darmowy hosting? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mFilmy.com Zgłoś post Napisano Sierpień 21, 2013 Zawsze lepiej "zainwestować" te pare złotych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krk 2 Zgłoś post Napisano Sierpień 21, 2013 a przy okazji jak to jest z tymi regionalnymi mam domenę regionalną już 7lat i nigdy nie była pozycjonowana, cięzko będzie ją wybić ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Romson 9 Zgłoś post Napisano Sierpień 21, 2013 Skoro subdomeny (np. *.cba.pl) dobrze pozycjonują się, to domeny regionalne również. mFilmy - jak to jest poważna strona, to nawet warto zainwestować podwójną parę złotych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szpieggrupa 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 1, 2013 a przy okazji jak to jest z tymi regionalnymi mam domenę regionalną już 7lat i nigdy nie była pozycjonowana, cięzko będzie ją wybić ? Zależy na jaką frazę w regionie chcesz się wbić i jaka jest konkurencja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eQuuS 5 Zgłoś post Napisano Wrzesień 4, 2013 Co Google bardziej by lubiło? Słyszałem, że regionalne teraz trudniej się pozycjonuje, więc lepiej zainwestować te pare złotych czy korzystać z takiej, jaką nadaje darmowy hosting? Dla firmy głównie najlepiej, zależy od tematyki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Orden 0 Zgłoś post Napisano Październik 22, 2013 Zdecydowanie lepiej zainwestować we własną domenę niż korzystać z darmowych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
spindritf 240 Zgłoś post Napisano Październik 22, 2013 (edytowany) Regionalna ma sens, jeśli strona ma tematykę związaną z regionem. Ale i wtedy brałbym raczej peelkę. W ogóle, bierz domenę dla kraju, w którego rynek celujesz, albo taką, dla której da się to ustawić dowolnie w Google Webmasterze. Darmowej domeny bym unikał, bo ona jest powiązana z dostawcą. Jak będziesz się chciał gdzieś przenieść, a będziesz, to musisz zaczynać od nowa. A tak kopiujesz dane, zmieniasz wpisy DNS i po godzinie jesteś na nowym hostingu. EDYCJA: Oj, dopiero zauważyłem, że Orden uprawia archeologię. Edytowano Październik 22, 2013 przez spindritf (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mondziu 2 Zgłoś post Napisano Listopad 4, 2013 Darmowy adres nigdy nie będzie Twój. Wypromujesz sobie serwis, włożysz mnóstwo pracy, a tymczasem darmowy hosting może paść z dnia na dzień. Na pierwsze zabawy z prowadzeniem serwisów darmówka jest dobra, ale jeśli myślisz poważnie o zarabianiu na stronkach to radzę płatne konta i płatne domeny. W tej branży wciąż jest tanio. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vartuh 0 Zgłoś post Napisano Listopad 25, 2013 tak w ogóle korzystanie z darmowego hostingu jest dość ryzykowne, jeśli już miałaby jakimś cudem paść decyzja na darmowy hosting, to już zdecydowanie w zestawie z najtańszą domeną regionalną. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pan Kot 1535 Zgłoś post Napisano Listopad 26, 2013 Ale o czym wy tu w ogóle mówicie. Przecież nikt wam nawet nie da dostępu do DNSów na darmowym hostingu. Zabawka dla gimbazy, a nie webmastera. Oczywiście, że płatna domena, byle jaka, ale płatna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JacekPomorskie 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 12, 2013 Ja mam domenę .pl na darmowym hostingu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Grudzień 12, 2013 Ja mam domenę .pl na darmowym hostingu Chwalisz się czy żalisz? Bo innego sensu nie widzę w odgrzewaniu starego tematu... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dawid55 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 15, 2013 Zawsze wolę dołozyć kilka złotych i kupić domenę pl lub com, które według mnie lepiej się pozycjonują. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach