PapaSmerf 497 Zgłoś post Napisano Luty 11, 2014 Ja nie polecam tej firmy. Sponsorowali mój serwer i zawsze jakoś go przedłużali, tylko teraz się nie chciało ! Dobrze radzę: a) dojrzeć b) sprawdzić pojęcie słowa sponsoring w słowniku c) w ogóle, to kupić takowy ("czeba"?) d) zajść na ziemię, bo można spaść z hukiem - z poziomu ego na poziom właściwy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mateusz Brzycki 0 Zgłoś post Napisano Luty 13, 2014 (edytowany) . Edytowano Luty 13, 2014 przez Mateusz Brzycki (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dudwik 0 Zgłoś post Napisano Marzec 2, 2015 Witam nie polecam, oszuści i tyle 28-02-2015 - 15:29 zamówiłem serwer vps z System Freebsd którego do dziś nie otrzymałem zwrotu za ten serwer też nie otrzymałem napisałem 4 zgłoszenia dziś 5 na wcześniejsze 4 po 3 tygodniach dostałem odpowiedz tylko na 1 zgłoszenie A więc jak to się zaczęło zamówiłem serwer vps na speedhost.pl po jakimś czasie okazało się że nie mają już tych serwerów pierwsze 2 telefony odebrali i próbowali coś kombinować jak przez 2 dni nic nie wykombinowali wkur*iłem się i napisałem o zwrot i zamówiłem usługę w innym hostingu, Napisałem do nich o zwrot już 5 zgłoszeń 3 e-miala i wydzwaniałem oczywiście bez rezultatów bo jak przyszło do zwrotu to kontaktu nie ma z oszustami pisze ten temat ostrzegawczo dla innych nie polecam. Pozdrawiam ss http://scr.hu/3l5r/e3cc7 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Marzec 3, 2015 szok... Cud, że się nie udusiłeś jak to pisałeś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
whatdefak 3 Zgłoś post Napisano Czerwiec 30, 2015 (edytowany) No tak Speedhost leży bo OVH leży......... ehh Mój serwer VPS leży od wczoraj, i czekać trzeba aż OVH ruszy dupę..... Edytowano Czerwiec 30, 2015 przez whatdefak (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vanderfell 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 30, 2015 Patrząc na godzinę i na fakt, że awaria miała miejsce wczoraj około 18:30 to średnio im się śpieszy. Bardziej martwi mnie to, że ticket do supportu technicznego dalej ma status otwartego i to jest chyba jedyna rzecz która mi się nie podoba w Speedhoscie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
whatdefak 3 Zgłoś post Napisano Lipiec 3, 2015 Firma sie zwineła chyba... krzak i tyle dalej leży... i bedzie pewnie leżec.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MenkuPenku 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 12, 2015 \77h temu kupiony vps i cisza. Mój ticket też jest dalej otwarty i zero odzewu. Wiadomo może kiedy wstanie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Lipiec 12, 2015 Telefon kontaktowy: 732 788 894 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maqu 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 17, 2015 Firma pobrała pieniądze nie odpowiada, nie ma kontaktu telefonicznego (nie odbiera lub odrzuca ). Czas zabrać się do sprawy od strony prawnej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MenkuPenku 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 18, 2015 Witam Serdecznie, Informujemy że firma OVH wypowiedziała nam umowe najmu serwerów dedykowanych która była przypisana do serweró VPS. Zewnętrzna firma przejeła wszystkie serwery VPS, jako rekompensate proponują 2 dodatkowe darmowe miesiące serwera za darmo. Wszystkie serwery będą stać w Polsce, więcej informacji najpóźniej na początku Sierpnia. Pozdrawiam. To mi odpisali. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karol5 0 Zgłoś post Napisano Listopad 8, 2016 Kwalifikuje się to pod oszustwo czy sprawa cywilna? Robiłeś coś z tą sprawą? Jak to jest, że firma, która zwinęła się z pieniędzmi klientów znów działa? http://speedhost.pl/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KeeX 9 Zgłoś post Napisano Listopad 8, 2016 Robiłeś coś z tą sprawą? Jak to jest, że firma, która zwinęła się z pieniędzmi klientów znów działa? http://speedhost.pl/ Hej Karol. Jeszcze kilka dni temu zaglądałem z ciekawości (przy okazji czytania o Hosted.pl) -> całość była na sprzedaż, więc pewnie razem ze stroną i bazą klientów (tylko jakich). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Listopad 8, 2016 Dział kontakt i dane firmy puste Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach