??? 0 Zgłoś post Napisano Marzec 30, 2013 Witam, otóż mam umowę na 4 Mbps, ale niestety mam tylko 1,70 Mbps, jest jakaś szansa, że mógłbym kiedyś mieć szybsze łącze po kablu?(nie wiem jak by coś w centrali zmienili?) Niestety nie mam dojścia do światłowodów ;/ parametry: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Biszkopcik 37 Zgłoś post Napisano Marzec 30, 2013 Masz umowę na 4 Mb a wpisane masz 2 Mb w ustawieniach, informowali cię że linia więcej nie uciągnie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
??? 0 Zgłoś post Napisano Marzec 30, 2013 Dostałem info na 2 dzień po podpisaniu umowy, że warunki techniczne na razie nie pozwalają na 4 Mbps. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Marzec 31, 2013 Ja bym wypowiedział umowę i podpisał nową na 1-2 bo po co płacić za coś czego się nie ma? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lotos15 7 Zgłoś post Napisano Marzec 31, 2013 Umowa pewnie do 4Mbit/s, więc zapłaci karę za rozwiązanie umowy. Co do centrali, żadna zmiana nic nie da dopóki nie skrócą pętli abonenckich. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
??? 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 1, 2013 Była taka promocja, że po podpisaniu aneksu dawali o 2 Mb więcej;) Aneks zawierał, że będę jeszcze korzystał z ich usług przez 12 msc a po 12 msc zostaje mi te 4Mb które dostałem po podpisaniu i mam umowę na czas nieokreślony i płacę tyle ile płaciłem za 2 Mb a mam 4. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kszysiu 136 Zgłoś post Napisano Kwiecień 1, 2013 no to rzeczywiście masz 4mb:) Nawet 2 nie wyciągniesz... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
??? 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 1, 2013 Hehe a najlepsze jest to, że ta Pani która dała mi papierek do podpisania zapewniała, że będzie 4 Mb hehe, lecz jak widać się myliła. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kszysiu 136 Zgłoś post Napisano Kwiecień 1, 2013 Domyślam się że to netia? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach