Drako66 0 Zgłoś post Napisano Luty 17, 2013 Witam Którą stroną się zająć na poważnie. a) http://www.netpiko.com czy b) http://www.extrachata.eu Stronę a mam od wielu lat ,ale nic na niej nie zarobiłem i praktycznie nikt nie korzyta 100 do 200 wejść dzienie pr2 A stronę b mam od niedawna 3 miesięcy. Którą stroną wdług was powinienem sie zająć na poważnie. Bo na 2 strony mam za mało czasu. Pomocy bo już sam nie wiem ): Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tgx 575 Zgłoś post Napisano Luty 17, 2013 moim zdaniem żadną Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Luty 17, 2013 Czynię to rzadko, ale zgadzam się z przedmówca... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pan Kot 1535 Zgłoś post Napisano Luty 17, 2013 Jak wyżej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Drako66 0 Zgłoś post Napisano Luty 17, 2013 Tego sie spodziewałem :0 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
matthewk 30 Zgłoś post Napisano Luty 17, 2013 Jak masz dylemat, jestes niepewny to po co prowadzic ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gutaj 4 Zgłoś post Napisano Luty 17, 2013 100 wejść na stronę która ma kilka lat? Popracuj nad ustability, bo oczy mnie bolą od tych serwisów. Czemu logotyp w 2 serwisie jest krwisty, skoro to są nieruchomości? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qajs 0 Zgłoś post Napisano Luty 17, 2013 (edytowany) Ciężko zasugerować ci konkretny wybór skoro to tobie ma sprawiać przyjemność. W dodatku nie widać abyś podchodził adekwatnie do tematu (pacz wygląd strony z nieruchomościami). Edytowano Luty 18, 2013 przez Qajs (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Inferno 41 Zgłoś post Napisano Luty 18, 2013 (edytowany) Nie wiem, która strona jest bardziej pusta czy ta 3 miesięczna czy ta, która rzekomo ma parę lat. Usability zerowe, wygląd tragiczny, kod wygląda jak zupa w projekcie a, brak profilu strony czyli wszystko o niczym (a właściwie nic o niczym bo treści brak). Nic dziwnego, że nie udało Ci się nic zarobić jeśli nie widać tu żadnych inwestycji. A te 100-200 wejść to widocznie boty albo missclick użytkownika. Moim zdaniem szkoda pieniędzy na przedłużanie domen. Edytowano Luty 18, 2013 przez Inferno (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Beliar 1 Zgłoś post Napisano Luty 20, 2013 (edytowany) A ja z innej beczki. Licencje skryptu na obydwie domeny masz? Tak się składa, że znam autora skryptu, ba sam jestem jego klientem i jakoś nie widzę, podstawowych modyfikacji jakie są zalecane po instalacji "gotowca"... A niczego bardziej nienawidzę niż nie doceniania czyjejś pracy :] Edytowano Luty 20, 2013 przez Beliar (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach