Cad0s 3 Zgłoś post Napisano Styczeń 12, 2013 Witam mam pytanie czy na OVH KS 2G można instalować FreeBSD ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chmuri 89 Zgłoś post Napisano Styczeń 12, 2013 https://www.ovh.pl/zamowienie/kimsufi.cgi ja mam okulary;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cad0s 3 Zgłoś post Napisano Styczeń 12, 2013 ja też ale chodzi mi o to czy na Serwer dedykowany KS 2G można instalować FreeBSD ;] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość patrys Zgłoś post Napisano Styczeń 12, 2013 To znaczy, że za słabe szkła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cad0s 3 Zgłoś post Napisano Styczeń 12, 2013 Powiem tak niby pisze że można instalować lecz chodzi o to że kumpel posiadał w ovh i mówi mi że nie można zainstalować dlatego chciałbym się upewnić. upewniać «zapewnić kogoś o czymś» ;] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pan Kot 1535 Zgłoś post Napisano Styczeń 12, 2013 (edytowany) Tak można. Edytowano Styczeń 12, 2013 przez Archi (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cad0s 3 Zgłoś post Napisano Styczeń 12, 2013 Dziękuję bardzo. Nie można było tak szybciej ?. Ale ok rozumiem weekend ;]. P.S Można zamknąć. Miłego wieczorku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łukasz Ostrowski 593 Zgłoś post Napisano Styczeń 12, 2013 Nie żebym coś mówił, ale gdybyś przeczytał co jest napisane na stronie to byś miał odpowiedź błyskawicznie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Matmaxalez Zgłoś post Napisano Styczeń 12, 2013 Nie żebym coś mówił, ale gdybyś przeczytał co jest napisane na stronie to byś miał odpowiedź błyskawicznie... Jeszcze raz przeczytaj co napisał i dowiesz się dlaczego zadał te pytanie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łukasz Ostrowski 593 Zgłoś post Napisano Styczeń 12, 2013 Widziałem to, ale co jest dla Ciebie bardziej wiarygodne - "kumpel", czy oficjalna strona? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PapaSmerf 497 Zgłoś post Napisano Styczeń 12, 2013 Jeszcze raz przeczytaj co napisał i dowiesz się dlaczego zadał te pytanie. Dystrybucja czysta FreeBSD 7.4, FreeBSD 8.3, FreeBSD 9.1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Matmaxalez Zgłoś post Napisano Styczeń 12, 2013 Dystrybucja czysta FreeBSD 7.4, FreeBSD 8.3, FreeBSD 9.1 Widziałem to, ale co jest dla Ciebie bardziej wiarygodne - "kumpel", czy oficjalna strona? Sam sobie odpowiedź. Po co by był dział Opinie żeby to co pisało na stronie było prawdą? Jeżeli to wszystko co na stronach firm jest to dlaczego tak odradzacie 1and1, home, nazwe, ovh i innych gigantów a polecacie małe firemki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pan Kot 1535 Zgłoś post Napisano Styczeń 12, 2013 Na stronie raczej nie masz czasu reakcji supportu, obiektywnej oceny w skali 1/10 szybkości działania, uprzejmości i umiejętności, tak samo jak nie masz procentowego wskaźnika oversellingu czy to na jakich serwerach stoi hosting WWW oraz jak się sprawuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kszysiu 136 Zgłoś post Napisano Styczeń 12, 2013 obiektywnej oceny w skali 1/10 szybkości działania Bywa, że tutaj też o to ciężko... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach