Gość nrm Zgłoś post Napisano Styczeń 11, 2013 Nie ma. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bzikmik 10 Zgłoś post Napisano Styczeń 11, 2013 Nie ma. No dobra ... a w Europie ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nrm Zgłoś post Napisano Styczeń 11, 2013 WHD.Global March 19-21, 2013, Europa-Park Rust, Germany - http://www.worldhostingdays.com/eng/general-overview.php Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Edart 239 Zgłoś post Napisano Styczeń 11, 2013 (edytowany) Nie wolno prowadzić pod wpływem. Chcesz o suchym pysku siedzieć? Tych wykładów na trzeźwo się nie da... dlatego pytam ile dni to potrwa jak przynajmniej ze 3 dni to mogę już przeboleć i ewentualnie robić za szofera, jak mniej to nie bardzo, już się kiedyś z Kiśkiem pod Wrocławiem ukrywałem na jakiejś stacji benzynowej przed policją, wolę już nie... skoro zostaje pociąg to trzeba się dogadać kto jedzie, kto przynosi szkło, kto ogórki, a kto ... pozostałe rzeczy potrzebne w podróży Edytowano Styczeń 11, 2013 przez Edart (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ksk 67 Zgłoś post Napisano Styczeń 11, 2013 i to też była konferencja wtedy hosting meeting pierwsza z edycji Wysłane z mojego GT-I9100 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
shad 38 Zgłoś post Napisano Styczeń 11, 2013 Ta smycz w tle także z branżowych? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Styczeń 11, 2013 Ta smycz w tle także z branżowych? aż strach się bać na jakie jeździ normanos, chociaż dobrze że ekhm bezpiecznie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nrm Zgłoś post Napisano Styczeń 11, 2013 Ta smycz w tle także z branżowych? Też. Jestem wielobranżowy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chmuri 89 Zgłoś post Napisano Styczeń 12, 2013 21 stycznia jest konferencja gigacon na temat chmur obliczeniowych http://gigacon.org/cloudcomputing/wroclaw/2013 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nrm Zgłoś post Napisano Styczeń 21, 2013 Hehe wiedziałem, że tak będzie http://hostingmeeting.pl/index.php/agenda/ - sam bullshit To może ja przyjadę na 18? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Styczeń 21, 2013 Jechać żeby zobaczyć jak się firmy prezentują to mi się w sumie nie chce Równie dobrze mogę ofertę w internecie obejrzeć hehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nrm Zgłoś post Napisano Styczeń 24, 2013 Dzień później jest http://domainmeeting.pl/ ktoś może sobie zrobić dłuższy wypad jak chce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nrm Zgłoś post Napisano Luty 11, 2013 Heh, zaczęło się. Coroczny SPAM tym razem już przed imprezą (na ogół był po). Hi Miroslaw, I would like to inform if you will be attending the hostingmeeting in Poland next week 21st of February.SpamExperts is an email security provider which offers incoming -and outgoing spamfilters and archiving solutions for webhosts and enterprises in the cloud or on premises with integration with control panels like Plesk, cPanel, Direct-Admin etc. To familiarize yourself with our products and services, please visit www. spamexperts .com for more information.Please let me know if you would be interested to set up a meeting and when you will be available. Looking forward to your reply. Nie k*, nie będzie żadnego reply >/dev/null, mark as spam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bartosz Gadzimski Zgłoś post Napisano Luty 13, 2013 Eh, niestety wczoraj zerwałem więzadło w kolanie i mała szansa żebym pojawił się na hostingmeeting. Do końca tygodnia będę mógł coś więcej powiedzieć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przemon 35 Zgłoś post Napisano Luty 13, 2013 Jedzie ktoś z Krakowa? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Luty 13, 2013 Eh, niestety wczoraj zerwałem więzadło w kolanie i mała szansa żebym pojawił się na hostingmeeting. Do końca tygodnia będę mógł coś więcej powiedzieć. Dobra impreza ostatkowa była hehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Luty 13, 2013 O cholera, biorąc pod uwagę to, że na stan mój wiedzy to przekichana kontuzja, to moje kondolencje! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bartosz Gadzimski Zgłoś post Napisano Luty 13, 2013 Dzięki, niestety futbol amerykański. Tyle lat sporty ekstremalne i nigdy nic w gipsie ani szytego Teraz się bez operacji nie obejdzie. Plus taki, że jest to bardzo popularna sprawa i robią to praktycznie masowo. W dwóch klinikach robią po około 1500 operacji na więzadła rocznie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ZbychuR Zgłoś post Napisano Luty 15, 2013 @UP Szkoda, że nie byłeś Był ktoś jeszcze może ? Niech napisze jak było, bo ciekaw jestem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nrm Zgłoś post Napisano Luty 15, 2013 Gdzie jak było? W klinice na operacji? Podejrzewam, że średnio interesująco Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bartosz Gadzimski Zgłoś post Napisano Luty 15, 2013 Hehehe, jak będę to wezmę kamerę i fotoreportera Tak na serio to parę zdań napiszę, może komuś się przydać (oby nie). Obecnie czekam na termin wizyty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chmuri 89 Zgłoś post Napisano Luty 19, 2013 Jeśli ktoś przyjedzie wcześniej to proszę do mnie na PW się zgłosić jeśli nie ma gdzie się podziać z rana we Wrocławiu. Cała impreza zaczyna się o 9 ja postaram się być ok 8:30.Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Luty 19, 2013 Bartosz, ale chyba nie z NFZu? Bo to pewnie wypadnie na grudzień 2014 ;;; ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Beliar 1 Zgłoś post Napisano Luty 19, 2013 (edytowany) Jeśli ktoś przyjedzie wcześniej to proszę do mnie na PW się zgłosić jeśli nie ma gdzie się podziać z rana we Wrocławiu. Cała impreza zaczyna się o 9 ja postaram się być ok 8:30.Pozdrawiam A nie o 10:30? Edytowano Luty 19, 2013 przez Beliar (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chmuri 89 Zgłoś post Napisano Luty 19, 2013 W aktulanościach jest info: Część konferencyjna rozpocznie się o godz: 9:00, a zakończy o godz:17:00. Wieczorem, tradycyjnie zapraszamy na afterpaty, które jak co rokuzintegruje zaproszonych gości w atmosferze rewelacyjnej zabawy. A w agendzie: 10:30-11:30 Rejestracja uczestników. Prosimy przyjść jak najwcześniej. To nam bardzo pomoże. /Registration of participants. Please come early. This will help us greatly. Sebastian Kalmus, Kamila Mikołajczyk Brand Gravity Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach