Skocz do zawartości
Zaloguj się, aby obserwować  
angel554

[opinia] 3it.pl

Polecane posty

Witam!

Ma ktoś u nich resellera - co możecie o nich powiedzieć?

Działają sprawnie ? jaka obsługa?

Warci uwagi?

pozdro?

Działają dobrze, ale tylko do czasu zakończenia okresu testowego i wpłacenia pieniedzy, później katastrofa.

Przynajmniej ja mam takie doświadczenia z nimi.

Dla mnie oferta 3it.pl działa bardzo dobrze, mam serwis generujący około 90GB transferu miesięcznie, korzystam z ich oferty i jestem zadowolony, support na bardzo dobrym poziomie, wszystko funkcjonuje znakomiecie, w dodatku firma przyjazna i można się z nimi dobrze dogadać.

Gość polhes
Dla mnie oferta 3it.pl działa bardzo dobrze, mam serwis generujący około 90GB transferu miesięcznie, korzystam z ich oferty i jestem zadowolony, support na bardzo dobrym poziomie, wszystko funkcjonuje znakomiecie, w dodatku firma przyjazna i można się z nimi dobrze dogadać.

Dopiero dzisiaj sie zarejestrowalem na forum, nie wiem czemu nie ma opini na forum odnosnie tego hostingu ale korzystam dluzszy czas i jestem zadowolony, zero uwag i negatywnych opini jesli o mnie chodzi. Bardzo duzo mozliwosci hostingu, teraz obecnie limity maja bardzo duze za przystepna cene, w dodatku bardzo dobra i sprawna pomoc techniczna. Dla mnie co najwazniejsze mozna sie z nimi latwo dogadac i nawet ponegocjowac :-) Ocena 10/10.

Zaloguj się, aby skomentować

Będziesz mógł dodać komentarz po zalogowaniu się

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować