tommysat 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 18, 2012 Witam, jestem tutaj nowym użytkownikiem więc na początek chciałbym Was przywitać Jestem Tomek, pochodzę z połódnia Polski, myślę że na Tym forum bedziemy się dogadywać Dobra, koniec tego słodzenia, przejdźmy do poważnych spraw Możecie mi coś polecić z firm hostingowych? Ogólnie chciałbym żeby hosting wytrzymywał ruch do 10tys osób dziennie, najlepiej jakby transfer był bez limitu, baz danych im więcej tym lepiej, pojemność nie musi być na poziomie 50Gb, tylko wystarczy mi 10Gb, i chodzi mi też o zasoby procesora, nie chciałbym żeby były na poziomie 5%. Oczywiście hosting ma służyć do PPA (Pay Per Action), gdzie pliki nie będą przetrzymywane na tym hostingu tylko na innym. Mogę przeznaczyć na to maksymalnie 150zł/rok Jakieś propozycje? Korzystałem z LaoHost i zostałem zablokowany przez to że zużyłem transfer 10Gb w ciągu tygodnia, oraz dziennie zużywałem ponad 5% zasóbów ich procesora, gdzie te 5% było ich limitem, więc nie chciałbym mieć na przyszłość takich problemów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.biznes-host.pl 121 Zgłoś post Napisano Grudzień 18, 2012 Witaj, Zapraszam do zapoznania z nasza oferta kont www: http://biznes-host.pl/?s=hosting-bh W przypadku pytań zapraszam do kontaktu na pomoc@biznes-host.pl Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mikorol 16 Zgłoś post Napisano Grudzień 18, 2012 Witam, Zapraszam do zapoznania się z naszą ofertą - Mintshost.pl Jeżeli poszukuje Pan indywidualnych rozwiązań prosimy o kontakt. Pozdrawiam, Michał Korol Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach