www.Good-games.pl 0 Zgłoś post Napisano Listopad 22, 2012 Sprzedam konto AdTilay.pl. Stan konta 88.74 PLN (Brutto) oddam za 50 zł. http://screenshooter...4115526/yqantiq Mogę wystawić aukcje Allegro.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Listopad 22, 2012 Zapewne wałek Adtaily ma teraz ostatnio tak, ze kasuje z konta kase jak zlecasz wiec jak dobijasz do 100zł oni ci zerują konto bo wykryli błedne kliki. A ja przyszły nabywca konta będę 5 dych w plecy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RafoX 233 Zgłoś post Napisano Listopad 22, 2012 Zapewne wałek Adtaily ma teraz ostatnio tak, ze kasuje z konta kase jak zlecasz wiec jak dobijasz do 100zł oni ci zerują konto bo wykryli błedne kliki. A ja przyszły nabywca konta będę 5 dych w plecy. a czemu tak ? pierwsze o tym słyszę... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość IStreamPL Zgłoś post Napisano Listopad 22, 2012 (edytowany) http://zazie.com.pl/2012/11/w-tym-lokalu-wielbladow-nie-obslugujemy/?sR=59586430596751474144453d poczytaj sobie. To działa juz od dawna. A np ten wyzej po co sprzedaje konto pół darmo? Przeciez wystarczy dobic 12zł i stówka w kieszeni Wiadome, że mu wykasują kasę z konta jak dobijesz do min 100pln. Takie "okazje" omijajcie z daleka. Dobrze Wam radzę, sam się na tym przejechałem. Tyle, że ja dałem za konto 20pln. A dobić trzeba było 25. Pomyślałem, kuźwa okazja życia A tu benc email od nich, ze generowałem nielegalne kliki. I sobie uswiadomiłem jaki mi ktoś wałek życia zrobił. Pozdro Edytowano Listopad 22, 2012 przez IStreamPL (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
elcct 159 Zgłoś post Napisano Listopad 22, 2012 Zwrócił AdTaily komuś kasę za sprzedane "lewe" kliki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krzysiek02 1 Zgłoś post Napisano Listopad 23, 2012 Pierwsze słysze o takim czymś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RafoX 233 Zgłoś post Napisano Listopad 23, 2012 no ja kilka dni temu sprzedałem konto tu na forum ale ja po prostu od lat nie korzystałem z tego a że takie wałki robili to nawet nie wiedziałem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.Good-games.pl 0 Zgłoś post Napisano Listopad 23, 2012 no ja kilka dni temu sprzedałem konto tu na forum ale ja po prostu od lat nie korzystałem z tego a że takie wałki robili to nawet nie wiedziałem. Dzięki Twojemu tematowi przypomniało mi się o tym koncie więc i ja postanowiłem je sprzedać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Darq 0 Zgłoś post Napisano Listopad 23, 2012 Zwrócił AdTaily komuś kasę za sprzedane "lewe" kliki? Czytałem kiedyś o takim przypadku (chyba na GLucie) i zwrócili pieniądze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.Good-games.pl 0 Zgłoś post Napisano Listopad 25, 2012 Aukcja dla zainteresowanych http://allegro.pl/konto-adtilay-pl-88zl-za-50zl-i2821574703.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cad0s 3 Zgłoś post Napisano Listopad 25, 2012 Co do postu od roku korzystam i żadnej błędnej transakcji nie miałem. Wszystko wypłacone w ciągu 4-5 dni na moim koncie po uzbieraniu 100 zł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.Good-games.pl 0 Zgłoś post Napisano Listopad 29, 2012 Nowa cena na szybko 40zł. http://allegro.pl/show_item.php?item=2821574703 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Misiek08 285 Zgłoś post Napisano Listopad 30, 2012 Blokują teraz konta, nawet tym, którzy ciułają te pieniądze przez długi okres czasu, wszystko legalnie i zgodnie z regulaminem. Potem tylko odpowiedź, że informacji udzielają tylko odpowiednim organom, a Policja ma w nosie taki wykręt na 100-150zł. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krzysiek02 1 Zgłoś post Napisano Listopad 30, 2012 "Odnośnie rozliczeń - Postanowiliśmy wprowadzić zmianę w zliczaniu kliknięć za które wydawca otrzymuje wynagrodzenie. Od teraz kliknięcia wydawcy nie będą brane pod uwagę przy wypłacie, bo po prostu nie będą liczone do wypłaty. Pozwoli nam to tym samym, uniknąć takich sytuacji jak wcześniejsze - tzn. odejmowanie zgromadzonych środków z konta w związku z generowaniem sztucznej ilości kliknięć przez wydawcę." Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.Good-games.pl 0 Zgłoś post Napisano Listopad 30, 2012 Sprzedane Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Matmaxalez Zgłoś post Napisano Listopad 30, 2012 Również konto bym sprzedał, bo powoli sprzedaję wszystkie swoje serwisy i nie ma stron gdzie reklamy wstawiać. mam na koncie adtaily Zgromadzone środki: 66.94 PLN (brutto) a 18 grudnia zostanie dodane jeszcze 24 zł z groszami. Sprzedam za 45 zł. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krzysiek02 1 Zgłoś post Napisano Listopad 30, 2012 Może będę zainteresowany. Ale na razie czekam na odpowiedz z adtaily czy zmienią e-mail na koncie kupionym bo samemu nie da rady. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach