Skocz do zawartości
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Joachim

Czy warto przejść na Windows 8 - Opinie, zażalenia

Polecane posty

Gość Joachim

mam problem niestety. Zainstalował na stacjonarce windows 8 i nie łączy się z internetem. Nie odczytuje karty sieciowej. Mam stara płytę z sterownikami, ale jej nie obsługuje bo na xp. Czy ktos jest w stanie porzucić instalke sterowników do karty sieciowej gigabyte technology - aircruiser wireless adapter driver. Tak by na spokojnie odczytał na windows 8. Już szpitalem po internecie i nie mogę znaleźć..

Wysyłane z mojego GT-S6500D za pomocą Tapatalk 2

Cieszymy się razem z Tobą, że rozwiązałeś problem i podzieliłeś się rozwiązaniem z innymi.

PS. A kogo i w jakim celu pozdrawiasz?

PS2. I wyłącz ten bezsensowny podpis od tapatalaka, który się dodaje przy wpisach.

Kupiłem w piątek Windows 8, ale niestety nie działa upgrade. Pod koniec instalacji wyskakuje błąd i przywraca do Windows 7.

Także pieniądze wyrzucone w błoto...

Gość

Pracuję na promocji windowsa 8 i jak dotąd uważam że jest taki sam jak windows 7 tylko z dodatkowymi ulepszeniami które można wyłączyć . Ale ludzie jakoś w większości boją się go kupować i wybierają komputery jeszcze z 7

Technicznie nie jest taki sam i jest dość dużo usprawnień, głównie wydajnościowych. Chociażby faktem jest to, że w windows 8 normalne "zamknięcie" systemu to nie jest pełny shutdown tylko coś na pograniczu zamknięcia i hibernacji, dzięki temu system wstaje ponoć "szybciej". I to mogę potwierdzić bo jeśli chodzi o szybkość działania to windows 8 jest szybki jak burza, na pewno szybszy od windowsa 7 i visty.

Zaloguj się, aby skomentować

Będziesz mógł dodać komentarz po zalogowaniu się

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować