maly90 8 Zgłoś post Napisano Lipiec 15, 2012 Cześć mam pytanie czy znacie jakieś firmy które płacą za emitowanie reklam a nie za klikanie bądź rejestracje. Alternatywa jak cpmprofits. Bo nie znam zadnej innej, a dobrze mi się współpracowało właśnie z wcześniej wymienioną firmą tylko jak wiemy kończy swoją działalność. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bartek NullTalk.pl 10 Zgłoś post Napisano Lipiec 15, 2012 Poszukaj jakichś niemieckich. Znałem jedną, ale zapomniałem adres Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajgeer 19 Zgłoś post Napisano Lipiec 15, 2012 (edytowany) http://www.binlayer.com/ Edytowano Lipiec 15, 2012 przez Tajgeer (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
razor 42 Zgłoś post Napisano Lipiec 15, 2012 http://www.binlayer.com/ Wypłacalne dla Polski? Sprawdzał ktoś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
elcct 159 Zgłoś post Napisano Lipiec 15, 2012 Z tego co widzę strona popsuta (obrazki gdzieniegdzie się nie wczytują) no i support w ogóle nie odpisał na moje pytania kilka miesięcy temu. Więc ja omijam z daleka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kamilel 22 Zgłoś post Napisano Lipiec 17, 2012 Wyplacalnaa i wszystko dziala. Ich strona ma nawet polska wersje jezykowa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
razor 42 Zgłoś post Napisano Lipiec 17, 2012 Wyplacalnaa i wszystko dziala. Ich strona ma nawet polska wersje jezykowa. Na której mi się obrazy nie wyświetlają. Nie świadczy to o profesjonalizmie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RafoX 233 Zgłoś post Napisano Lipiec 17, 2012 Na której mi się obrazy nie wyświetlają. Nie świadczy to o profesjonalizmie. dokładnie na pl języku ona jest zrypana dobrze działa tylko na niemieckim Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kamilel 22 Zgłoś post Napisano Lipiec 17, 2012 Heh no to nie korzystajcie skoro jest nie 'profesjonalna'. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
razor 42 Zgłoś post Napisano Lipiec 17, 2012 Heh no to nie korzystajcie skoro jest nie 'profesjonalna'. Nieprofesjonalna* jeśli już... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach