Maxisho 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 16, 2012 Poszukuję małego hostingu, szukam raczej w tych najtańszych i najmniejszych ofertach. Zastanawiałem się nad ovh albo securityhost. Oczywiście jeżeli będzie coś innego interesującego to może być. Zależy mi na w miarę dobrej szybkości i znośnym pingu, ponieważ teraz mam coś z USA to raz bywa tak, że strony ładują się szybko, a czasem na przeładowanie trzeba czekać nawet pół minuty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RafoX 233 Zgłoś post Napisano Czerwiec 16, 2012 do ilu ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Maxisho 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 16, 2012 (edytowany) Myślałem nad tym, żeby miesięcznie coś około 10 zł tak jak na ovh, albo od razu rocznie może wtedy wyjdzie taniej tak jak na securityhoscie. Chociaż nie wiem czy można te dwa hostingi porównywać. Edytowano Czerwiec 16, 2012 przez Maxisho (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Mkbewe Zgłoś post Napisano Czerwiec 16, 2012 Zobacz na http://hostinghouse.pl/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RafoX 233 Zgłoś post Napisano Czerwiec 16, 2012 łap 6 zł miech taniej się raczej nie da a firma godna polecenia i nie do dziś na rynku http://www.mzone-net.eu/index.php?d=kontawww Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kammil1 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 16, 2012 łap 6 zł miech taniej się raczej nie da a firma godna polecenia i nie do dziś na rynku http://www.mzone-net....php?d=kontawww wszystko się da http://livenet.pl/engine/?hosting-www,29 10/ROK pod małą stronę wystarczająco... Mam tam hosting i nie narzekam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Maxisho 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 16, 2012 No i teraz się zaczyna. Co wybrać i z czego będę bardziej zadowolony. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kammil1 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 16, 2012 (edytowany) No i teraz się zaczyna. Co wybrać i z czego będę bardziej zadowolony. no to chyba tego oczekiwałeś? jak nie to po co ten zbędny temat? Edytowano Czerwiec 16, 2012 przez kammil1 (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RafoX 233 Zgłoś post Napisano Czerwiec 16, 2012 No i teraz się zaczyna. Co wybrać i z czego będę bardziej zadowolony. wybieraj co chcesz podałem ci firmę co złego słowa na nią nie powiesz wszystko się da http://livenet.pl/en...?hosting-www,29 10/ROK pod małą stronę wystarczająco... Mam tam hosting i nie narzekam. przestań xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kammil1 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 16, 2012 no ale sam ziomek napisał: " Poszukuję małego hostingu, szukam raczej w tych najtańszych i najmniejszych ofertach. Zastanawiałem się nad ovh albo securityhost. Oczywiście jeżeli będzie coś innego interesującego to może być " więc czemu nie livenet? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Maxisho 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 16, 2012 Bo zależy mi też na jakości i małych opóźnieniach, żeby serwer fizycznie znajdował się w jakimś dobrym datacenter z szybkimi łączami, bo nie chcę znowu trafić na coś takiego, że firma polska, ale serwery w USA i nic z tym się nie da zrobić. A około 10 zł miesięcznie mogę płacić, więc szukam czegoś takiego do około 10 zł miesięcznie lub raz rocznie więcej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RafoX 233 Zgłoś post Napisano Czerwiec 16, 2012 Bo zależy mi też na jakości i małych opóźnieniach, żeby serwer fizycznie znajdował się w jakimś dobrym datacenter z szybkimi łączami, bo nie chcę znowu trafić na coś takiego, że firma polska, ale serwery w USA i nic z tym się nie da zrobić. A około 10 zł miesięcznie mogę płacić, więc szukam czegoś takiego do około 10 zł miesięcznie lub raz rocznie więcej. To podałem ci pewną sprawdzoną na rynku firmę będziesz zadowolony Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kammil1 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 16, 2012 hmm a livenet to złe datacenter? naprawili juz wpiecia Tpsy i lok. to Łódź. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Maxisho 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 16, 2012 A jeszcze takie pytanie, gdybym się zastanawiał już między dwoma mzone i ovh? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RafoX 233 Zgłoś post Napisano Czerwiec 16, 2012 A jeszcze takie pytanie, gdybym się zastanawiał już między dwoma mzone i ovh? Mzone bez wachania kontakt szybszy no i zostajesz w kraju a nie latasz po Francji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kammil1 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 16, 2012 A jeszcze takie pytanie, gdybym się zastanawiał już między dwoma mzone i ovh? Wybrał bym Mzone ponieważ jest to lok. PL jak i cieszy się dobrymi opiniami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Maxisho 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 16, 2012 (edytowany) Jeszcze zastanawia mnie to, że chodzę po stronie ovh to się szybciej ładują podstrony niż na mzone. No ale zachęcacie do mzone. Dzięki za pomoc. Wybrałem mzone. Edytowano Czerwiec 16, 2012 przez Maxisho (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kammil1 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 16, 2012 Jeszcze zastanawia mnie to, że chodzę po stronie ovh to się szybciej ładują podstrony niż na mzone. No ale zachęcacie do mzone. Ja nie odczuwam różnicy pomiędzy poruszaniem się po mzone jak i ovh jak dla mnie tak samo , może mzone ma więcej danych na stronie jak i jakieś js ,które musi twoja przeglądarka pobrać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Maxisho 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 16, 2012 Dzięki za pomoc. Wybrałem mzone. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RafoX 233 Zgłoś post Napisano Czerwiec 16, 2012 Jeszcze zastanawia mnie to, że chodzę po stronie ovh to się szybciej ładują podstrony niż na mzone. No ale zachęcacie do mzone. Dzięki za pomoc. Wybrałem mzone. ja tam różnicy nie mam w sumie nawet to szybciej mi się ładuje mzone masz nasze opinie wybór należy do Ciebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hastler 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 26, 2012 Poszukuję małego hostingu, szukam raczej w tych najtańszych i najmniejszych ofertach. Zastanawiałem się nad ovh albo securityhost. Oczywiście jeżeli będzie coś innego interesującego to może być. Zależy mi na w miarę dobrej szybkości i znośnym pingu, ponieważ teraz mam coś z USA to raz bywa tak, że strony ładują się szybko, a czasem na przeładowanie trzeba czekać nawet pół minuty. keed.pl/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wysepka 5 Zgłoś post Napisano Lipiec 26, 2012 (edytowany) To co podałeś powyżej jest właśnie w USA Edytowano Lipiec 26, 2012 przez Wysepka (zobacz historię edycji) 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śląsk Data Center 22 Zgłoś post Napisano Lipiec 27, 2012 mamy ofertę za 15zł za rok http://www.slaskdatacenter.pl/hosting.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
view 6 Zgłoś post Napisano Lipiec 30, 2012 viewitsupport.com - posiadamy darmowy hosting bez reklam. Wiecej informacji na PW Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Artix 34 Zgłoś post Napisano Lipiec 30, 2012 Czy autor wątku nie stwierdził już czasem, że przechodzi do MZone? W zasadzie niepotrzebne odkopywanie z Twojej strony, view. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach