N0Name 48 Zgłoś post Napisano Maj 15, 2012 Witam próbuje zainstalować nowy system, hm.. jest taka akcja ze podczas instalacji win xp po przekopiowaniu plików wywala bluescreen ale to tam mało wazne ponieważ xp miał posłużyć tylko do formata, a chciałem zainstalowac win7 i jest taka akcja ze powoli rozpakowuje pliki od godziny mam 1o% hm.. zmieniłem tryb ahci na ide hm.. co wy o tym sądzicie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kszysiu 136 Zgłoś post Napisano Maj 15, 2012 ponieważ xp miał posłużyć tylko do formata, a chciałem zainstalowac win7 czyli po co ci ten xp?;p od razu 7 instaluj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
N0Name 48 Zgłoś post Napisano Maj 15, 2012 Xp słuzy do dokładnego sformatowdnia dysku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Maj 15, 2012 Partycję i przygotowanie dysku zrób sobie tym programem: http://www.acronis.co.uk/homecomputing/products/diskdirector/ Potem na przygotowanej partycji spokojnie możesz zainstalować W7 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SanKen 63 Zgłoś post Napisano Maj 15, 2012 Powiem ci szczerze że instalacja win7 trwa długo.. Podaj parametrymja na Sempron 3400+, 1gb ram, dvd-rw instalowałem coś ok 80min (samo rozpakowywanie) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
N0Name 48 Zgłoś post Napisano Maj 15, 2012 Tyle źe ja po godzinie dalej miałem 10% co do win xp to śmiga, win7 nie chce iść a napewno jest dobrze nagrany, był juź instalowany pare razy. Netbook Aspire One n270 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grz3chu 22 Zgłoś post Napisano Maj 16, 2012 (edytowany) Ściągnij Windows-7-USBDVD-Download-Tool i "wypal" iso z win7 na pamięci USB. W ten sposób wyeliminujesz płytkę, cd-rom itp Ten program jest od MS więc jest OK, nie są to żadne badziewne samoróbki. http://www.dobreprog...dows,25159.html Edytowano Maj 16, 2012 przez Grz3chu (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
N0Name 48 Zgłoś post Napisano Maj 16, 2012 Ah zostawiłem już tego xp stery są i git, 7 walne na moim, teraz kolejny:p hm.. po podłączeniu zasilacza wgl nie reaguje, jak sądzicie kabel czy plyta głowna? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Westbam 64 Zgłoś post Napisano Maj 16, 2012 Ja zawsze wole sformatować dysk Particion Magic (nie pamietam teraz dokładnie nazwy) - i dopiero robie instalacje systemu :> przydatny program. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
N0Name 48 Zgłoś post Napisano Maj 16, 2012 Dobry program uzywam go pod win xp. Wie ktoś co może być z win7? p Płyta nagrywana jak najwolniej, brak sterów tez wykluczam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach