lucaspl 18 Zgłoś post Napisano Maj 12, 2012 Kupię mailing o do użytkowników różnych forów. Bez dużych restrykcji jeśli chodzi o tematykę nie mam jednak na pewno wszelka erotyka / warez odpada. Wymogiem jest to żeby witryna była wciąż online oraz zgoda użytkowników na otrzymywanie treści reklamowych. Proszę o informacje na PW bądź na admin@niech-moc-bedzie-z-toba.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Robert Wiliński 0 Zgłoś post Napisano Maj 13, 2012 Żeby nie zakładać nowego wątku... Podłączam się do posta powyżej. Również jestem zainteresowany kupnem legalnych mailingów reklamowych (nie interesuje mnie kupno bazy). Nie mam wymagań co do tematyki - mogą być fora, warez, muzyczne itd. Oferty proszę kierować na handmade.keep.pl@gmail.com Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nexus_Media 0 Zgłoś post Napisano Maj 17, 2012 Żeby nie zakładać nowego wątku... Podłączam się do posta powyżej. Również jestem zainteresowany kupnem legalnych mailingów reklamowych (nie interesuje mnie kupno bazy). Nie mam wymagań co do tematyki - mogą być fora, warez, muzyczne itd. Oferty proszę kierować na handmade.keep.pl@gmail.com Zapoznaj się z moją ofertą: http://www.webhostingtalk.pl/topic/37083-sprzedam-mailing-do-900-tys-adresow-email/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach