Professorek 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 24, 2012 Szukam domeny .pl na rok za free. Jeżeli nie da się za free to gdzie najtaniej tylko na 1 rok? Będzie mi potrzebna do testów z tąd zależy mi na cenie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Kwiecień 24, 2012 Za darmo to możesz dostać z serwerem na rok, bez konieczności przedłużenia. U nas rejestracja 15.99, w AZ i OVH chyba masz za 0 złotych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Professorek 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 24, 2012 Za darmo to możesz dostać z serwerem na rok, bez konieczności przedłużenia. U was? Bo nie zauważyłem takowej opcji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Kwiecień 24, 2012 Tak u nas, ale nie teraz, trwa aktualizacja oprogramowania. Zamówienie będzie można złożyć za jakieś 2h. Po wybraniu serwera w opcji rocznej, klikasz na domenę i wpisujesz nazwę, system odejmie Ci koszt rejestracji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Professorek 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 25, 2012 Hosting mam. Taniej mnie wyjdzie sama domena. Czekam na dalsze podpowiedzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piotr GRD 608 Zgłoś post Napisano Kwiecień 25, 2012 (edytowany) Wspomniany już AZ oraz Home mają obecnie promocje .pl za 0zł. Z tym że w razie chęci przedłużenia Home zmusza regulaminem promocji do pozostania u nich, AZ bodajże udostępnia authinfo nawet bez zapłacenia im czegokolwiek. Bez promocji w większości miejsc cena wynosi ok. 12zł za pierwszy rok. Jeśli odnowienie .pl to najtaniej w OVH (49,99) lub Dropped/Aftermarket (50,00). Ponadto niedawno Dropped/Aftermarket poinformował mnie o możliwości przedłużania .pl na mniej niż rok, właściwie na dowolną ilość dni (minimum 30). Edytowano Kwiecień 25, 2012 przez Piotr GRD (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łukasz Ostrowski 593 Zgłoś post Napisano Kwiecień 25, 2012 Skoro stać Cię na hosting, to tak trudno wyłożyć ~12zł brutto by zakupić domenę .pl na rok i mieć spokój? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Progremer Zgłoś post Napisano Kwiecień 25, 2012 A jak teraz sprawa wygląda, są jeszcze gdzieś jakieś warte polecenia promocje na domeny PL ? Pozdro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Professorek 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 25, 2012 Niestety az, home i ibc odpadają. Jestem gotowy przyjąć kolejne propozycje, jeżeli takie są :0 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maly90 8 Zgłoś post Napisano Kwiecień 25, 2012 Może skorzystać z dih.pl nie jest za darmo, musisz wpłacić 1,23 zł. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łukasz Ostrowski 593 Zgłoś post Napisano Kwiecień 25, 2012 Może skorzystać z dih.pl nie jest za darmo, musisz wpłacić 1,23 zł. A następnie przedłużyć po kosmicznych cenach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Kwiecień 25, 2012 Ludzie się przyzwyczaili, domena za darmo i przedłużenie z grosze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maly90 8 Zgłoś post Napisano Kwiecień 26, 2012 Dih.pl , az.pl wystawiają kod authinfo bez problemu, później można przejść gdzie indziej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łukasz Ostrowski 593 Zgłoś post Napisano Kwiecień 26, 2012 Dih.pl , az.pl wystawiają kod authinfo bez problemu, później można przejść gdzie indziej. Musiałeś mieć niesamowite szczęście, znajomy po dosłaniu im wszystkich dokumentów jakie chcieli nie uzyskał kodu, cisza ze strony BOK Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Kwiecień 26, 2012 Pfff, niedawno rejestrowałem domenę w dih za kilka złotych w promocji, kiedy chciałem uzyskać kod authinfo otrzymałem od nich fakturę na ponad 100zł. Kor4zystałeś w ogóle z usług tej firmy? Czytałeś regulamin? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Professorek 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 26, 2012 Dzięki za info Wolałem zapłacić za domenę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maly90 8 Zgłoś post Napisano Kwiecień 26, 2012 No i co z tego ze otrzymałeś fakture? Skoro nie ma obowiązku opłacać domeny, a po drugie.. można otrzymać bez problemu kod authinfo wiem z własnego doświadczenia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łukasz Ostrowski 593 Zgłoś post Napisano Kwiecień 26, 2012 Pfff, niedawno rejestrowałem domenę w dih za kilka złotych w promocji, kiedy chciałem uzyskać kod authinfo otrzymałem od nich fakturę na ponad 100zł. Kor4zystałeś w ogóle z usług tej firmy? Czytałeś regulamin? Korzystałem z ich promocji jak i usług, wyniosłem od nich migiem nieco domen - swoich firmowych i prywatnych jak i znajomych, którym głupi poleciłem tę firme Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Kwiecień 26, 2012 No i co z tego ze otrzymałeś fakture? Skoro nie ma obowiązku opłacać domeny, a po drugie.. można otrzymać bez problemu kod authinfo wiem z własnego doświadczenia. Jak im wykrecisz wałka to wyniesiesz authinfo, ale ja taki nie jestem Regulamin to regulamin jeśli go zaakceptowałeś to musisz się do niego stosować. ZooMpl, dobrze zrobiłeś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach