mkluczka 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 23, 2012 (edytowany) Witam szukam hostingu/lub VPS (z administracją) z przeznaczeniem na serwer poczty, w cenie do 50zł brutto/mc (ale nie upieram się przy takiej cenie) Wymagania podstawowe: spam przechowywany w osobnym folderze z możliwością przeglądania online webpanel dla użytkownika z możliwością ustawienia autorespondera/vacation message nieograniczona liczba skonfigurowanych domen i kont dla poczty pełna kontrola nad spamassasin 50GB+ miejsca logi serwera pocztowego dostępne online Mamy kilka niestandardowych pomysłów co do konfiguracji serwera poczty, więc wymagana jest też sprawna obsługa (logicznie i technicznie rozsądnych) dodatkowych próśb konfiguracji Edytowano Kwiecień 23, 2012 przez mkluczka (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Majka 57 Zgłoś post Napisano Kwiecień 23, 2012 Podaj kwotę ile miesięcznie jesteś w stanie wydać na serwer. Nie wiem, czy dobrze zrozumiałam, ale chcesz serwer z administracją? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mkluczka 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 23, 2012 (edytowany) Podaj kwotę ile miesięcznie jesteś w stanie wydać na serwer. Nie wiem, czy dobrze zrozumiałam, ale chcesz serwer z administracją? hosting w cenie do 50zł brutto/mc, vps z administracją - nie orientuję się Edytowano Kwiecień 23, 2012 przez mkluczka (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łukasz Ostrowski 593 Zgłoś post Napisano Kwiecień 23, 2012 z administracją, w cenie do 50zł brutto/mc Nie uważasz, że ta cena jak za vps z administracją jest dość..niska? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mkluczka 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 23, 2012 Najwyraźniej nie uważam i chętnie zostanę wyprowadzony z błędu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Kwiecień 23, 2012 Niniejszym wyprowadzam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nmn 6 Zgłoś post Napisano Kwiecień 23, 2012 Musisz liczyć tą cenę x2, wtedy już coś znajdziesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marek607 655 Zgłoś post Napisano Kwiecień 23, 2012 Okres rozliczeniowy? Przy rocznym jeszcze mogę coś zaoferować, przy miesięcznym to nie bardzo..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach