Skocz do zawartości
Zaloguj się, aby obserwować  
stodesign

Pytanie o transfer domeny.

Polecane posty

Witam

Czy wewnetrzyny transfer domeny w az.pl ktory potwierdzam authinfo wystarczy aby byc jej pelnoprawnym wlascicielem?

Czy jesli pozniej zmienie dane rejestratora na swoje to jest juz na moje nazwisko? Jak to jest z tym kodem authinfo?

Jesli nie dokonasz cesji na pismie z poprzednim wlascicielem, to z tego co wiem to moze sie ubiegac o zwrot domeny, poniewaz bedzie nadal prawnym wlascicielem domeny.

a czy nie mozna w az.pl wykonac cesji poprzez maila?

w home.pl wysylalem screen umowy cesyjnej, tylko z nowymi danymi i bez podpisow. i przeszlo, ciekawi mnei czy w az.pl takie cos sprawdzic sie moze ?

ja w home.pl musialem wyslac formularz cesji ze skanem dowodu, z wypelniona czescia dla sprzedajacego do osoby kupujacej, osoba kupujaca wypelniala swoja czesc i podpisywala, i wysylala faxem do home.pl wiec nie wiem jak Tobie zatwierdzili "przez email" - moze i sie da, ale nigdy nie probowalem. jak udalo Ci sie w home, to napisz do az.pl czy tez pojda na taki uklad...

tak tak, wlasnie zrobilem podobnie, wyslalem wypelniony screen umowy + skan dowodu, tyle wystarczylo :) nowy abonent nic robic nie musial :)

sprobuje tak samo w az.pl

Zaloguj się, aby skomentować

Będziesz mógł dodać komentarz po zalogowaniu się

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować