Skocz do zawartości
Gość mpm1122

Szukam serwera vps pod www

Polecane posty

Gość mpm1122

Witam szukam Vps'a pod www . Cena jaka mnie interesuje to około 20-30 zł miesięcznie .Strona będzie oglądana jakieś 1-2 tysiące razy dziennie wiec mało . Interesuje mnie też postawienie serwera głosowego TS3 na 20 osób na tym samym serwerze . Lokalizacja Polska , Niemcy . Najlepiej panel administracyjny może być po angielsku . Ważne aby było coś rodzaju portfela aby inni użytkownicy mogli składować tam pieniądze. Proszę o szybką odpowiedź dziękuję .

W tym przedziale cenowym? To chyba zarządzanego przez małych chińczyków, gdzie walutą byłby ryż.

W tym przedziale cenowym? To chyba zarządzanego przez małych chińczyków, gdzie walutą byłby ryż.

wiem że to niby z przekąsem ale nie dyskryminuj chińczyków...

Gość mpm1122

Bez zarządzania sam sobie potrafię pomóc w 90% ale w tych 10% mogą być problemy

W większości firm oferujących serwery VPS możesz dokupić z godzinkę administracji na konfigurację rzeczy, z którymi nie możesz sobie poradzić

No to będzie musiał sam sobie poradzić. Albo skorzystać z porady Arhu

@Miłosz, mu chodzi o za wysoką cene/godzine

Zawsze można iść na Allegro tam jest grono osób którzy wykonują usługę za 20 złotych.

Jednak z gwarancją takiej pracy mogą być problemy, w większości tanich ofert przekazywanych na PW czy akcjach są to osoby mające małe pojęcie o danym zagadnieniu. W firmie zlecenia są droższe, jednak wtedy ma się gwarancję, że będzie się tym zajmowała osoba/y znająca temat bardzo dobrze.

Niestety taki jest cennik, albo ktoś płaci za profesjonalne wykonanie usługi z gwarancją, albo wykupuje tańszą usługę np. na Allegro.

Mamy wolny rynek, klient ma możliwość wyboru usługodawcy i usługi.

Zaloguj się, aby skomentować

Będziesz mógł dodać komentarz po zalogowaniu się

Zaloguj się