Skocz do zawartości
Gość finlandia

Layout

Polecane posty

Gość finlandia

Witam. Zanim zlecę wykonanie layoutu chciałbym się dowiedzieć ile musiałbym na to przeznaczyć. Konkretnie chodzi mi o layout pod presta shop o tematyce "Terrarystyka". Zaznaczam, że zależy mi żeby zrobić to tanim kosztem tak więc layout nie musi być cudem XXI wieku :)

Projekt graficzny od ok 500 netto w góre + do tego zakodowanie.

Tak... U nas średnio 1000 zł netto za projekt graficzny (główna + widok produktu), a do tego dochodzi kodowanie go pod PrestaShop (czyli co najmniej jeszcze raz tyle).

Edit:

Wybaczcie, prawie że zdublowałem Miłosza... Byłeś szybszy. :)

Edytowano przez KowR (zobacz historię edycji)

Gość Pokuć

Pamiętaj że tanio != jakość. Możesz zapłacić 200 zeta a potem 800 za poprawki, ale możesz też zapłacić od razu powiedzmy 800 zeta i mieć dobrze wykonane zlecenie.

Napisz na pw, dam namiar na gościa który robi w przedziale 200-300 zł za layout (psd), i layout jest przybliżony do tych za 800-1000 zł.

Gość Pokuć

Lepiej zapłacić więcej i mieć spokój niż zapłacić grosze, nie mieć spokoju i potem bulić kasę na poprawki co wyjdzie w efekcie drożej. Po co przepłacać ?

Gość finlandia

No chyba macie racje. W takim razie poczekam na przypływ grosza zanim coś zainwestuję.

Do zamknięcia, pozdrawiam!

Witam, jestem w stanie wykonać ten projekt graficzny za 150 zł + ew. poprawki. (Tylko strona główna) A z widokiem produktu 200 zł.Kontakt gadu-gadu: 33558509 (często niewidoczny). Lub PW na tym forum. Pozdrawiam :)

Edytowano przez KarolProject (zobacz historię edycji)

@finlandia - wystarczyło zobaczyć w opis jego na Gadu-Gadu: http://karolproject.pl/

Na moje oko słabe. Bez fajerwerków, mdłe.

jak szukasz dobrych grafików to napisz do oli na graffika.pl, zrobisz konkurs z nagrodą np. 300 zł i dostaniesz od userów projekty layoutów i wtedy sobie wybierzesz najlepszy.

Zaloguj się, aby skomentować

Będziesz mógł dodać komentarz po zalogowaniu się

Zaloguj się