Skocz do zawartości
Dexieco

[Opinie] Sprintdatacenter.pl

Polecane posty

Chciałbym poznać opinie nt. SprintDataCenter.pl / .

Czy wogóle takowe istnieją, zamierzam się tam przenieść z umową na 3 lata .

Testowałem już jako klient nie indywidualny ;]

Serwer dobrze się sprawował, pingi na dobrych poziomach. W serwerze nowe dyski WD. Dodatkowo ucieszył mnie fakt łącza- serwer był wpięty portem 1000mbps i też w świat takimi prędkościami wychodził ruch.

Gość nrm

(Regulamin to w ogóle mówi o 99,90% co na DC jest dosyć niskie :D )

Też jestem ciekaw jak to u nich wygląda.

To może ja się wypowiem, jeśli chodzi o support to chyba mają najlepszy z jakiego korzystałem, nie wiedząc jak zainstalować debiana u nich(pierwszy raz miałem styczność z IPMI) w ciągu 15-30 min uzyskiwałem zadowalające mnie odpowiedzi. Co do tych okienek, to póki co nie miałem z nimi styczności. Maszyny są znakomite, wszystko chodzi świetnie. Nic dodać nic ująć :) POLECAM.

Najlepszy polski DC jaki do tej pory spotkałem, przygotowali ofertę mi indywidualną ofertę dopasowaną do moich potrzeb z czego jestem bardzo zadowolony, a co do supportu zawsze chętni pomóc a gdy potrzeba to i telefonicznie można wszystko uzgodnić, nawet po wygaśnięciu okresu wynajmu maszyny specjalnie dzwonią z pytaniem czy jest to nasze działanie czy brak wpłaty wynika z innych czynników zewnętrznych. A więc 100% polecam.! :)

Również mogę potwierdzić, że jest to bardzo dobra firma. Rewelacyjny kontakt z handlowcem, dział techniczny również działa bardzo sprawnie.

Zaloguj się, aby skomentować

Będziesz mógł dodać komentarz po zalogowaniu się

Zaloguj się