Skocz do zawartości
PiotrekX6

[Szukam] Praca w domu

Polecane posty

Witam, szukam pracy przez internet . Najlepiej moderowanie for/portali .

Miałem styczność ze skryptami IPB, mybb, php fusion, phpb modified by przemo, joomla, wordpress.

Byłem moderatorem strony elitepvpers.pl (właściwie to nadal jestem, zrezygnowałem ale uprawnienia w kilku działach pozostały;) ) . Byłem także administratorem pewnego forum o grach lecz główny administrator zrezygnował z kontynuowania projektu.

Mógłbym także instalować różne skrypty na serwerze . Szybko się uczę tak więc skrypty których nie znam opanuję bardzo szybko.

Miałem styczność z linuxem co prawda nie długo ale coś tam zostało . Hmm... Aktualnie mam dość dużo czasu lecz w bliskiej przyszłości prawdopodobnie będę w dzień trochę zajęty . W razie pytań proszę pisać na pw lub w temacie

PS

Jest jedna mała sprawa ... nie jestem pełnoletni .

Gość Kamikadze

Z tego co wiem moderowanie zwykle jest pracą "charytatywną" i prawie nikt za nią nie dostaje kasy.

Aktualnie mam dość dużo czasu lecz w bliskiej przyszłości prawdopodobnie będę w dzień trochę zajęty .

No cóż ledwo ponad miesiąc do szkoły pozostał :D

Z tego co wiem moderowanie zwykle jest pracą "charytatywną" i prawie nikt za nią nie dostaje kasy.

No cóż ledwo ponad miesiąc do szkoły pozostał :D

Chodzi mi o trochę bliższą przyszłość :P .A po za ty szkoła to nie problem .

EDIT

Zapomniałem wspomnieć, że mogę pomagać innym w instalacji programów itp. prze teamviwer

Edytowano przez PiotrekX6 (zobacz historię edycji)

A potem płacz, bo nie zdałem matury, no nie? Jak i reszta z 25% maturzystów.

Gość Kamikadze

EDIT

Zapomniałem wspomnieć, że mogę pomagać innym w instalacji programów itp. prze teamviwer

A masz licencję na TeamViewer? On jest darmowy tylko do zastosowania domowego. Poczytaj o kosztach licencji komercyjnej.

Zaloguj się, aby skomentować

Będziesz mógł dodać komentarz po zalogowaniu się

Zaloguj się