urbi 12 Zgłoś post Napisano Maj 31, 2011 Hejka, Mam VPS'a o wymaganiach: RAM: 1Gb Procek: 1.5GHz Dysk: 50Gb Transfer: Unlimited Lokalizacja: Niemcy Chciałbym się dowiedzieć czy postawie na tym serwer CS? Serwer obsługiwałby jakieś 8 slotów. I jeżeli dałoby się na nim zagrać to prosiłbym kogoś dobrego o napisanie co i jak trzeba wklepać w konsole żeby wszystko dobrze latało. System to Debian 5.0. Niestety nie znam się na tym więc z góry przepraszam. Pzdr. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d.v 1409 Zgłoś post Napisano Maj 31, 2011 http://gamehostingtalk.pl I tyle w temacie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RedDevil 19 Zgłoś post Napisano Maj 31, 2011 Gdzie kupiłeś ten serwer ? Niektóre niemieckie serwerownie mają fatalne pingi które psują komfort rozgrywki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
urbi 12 Zgłoś post Napisano Maj 31, 2011 Gdzie kupiłeś ten serwer ? Niektóre niemieckie serwerownie mają fatalne pingi które psują komfort rozgrywki. Serwer stoi w Hetzner Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
^^KaMaZZ~.^ 154 Zgłoś post Napisano Maj 31, 2011 Czyli fatalne pingi gwarantowane na start, do tego zapewne brak gwarantowanych zasobów. Po więcej info zapraszam na GameHostingTalk.pl. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
urbi 12 Zgłoś post Napisano Czerwiec 1, 2011 http://gamehostingtalk.pl I tyle w temacie. Dzięki D.V za stronkę Przydała się... Ale mam problem. Wiem że mogę się tam zarejestrować/zalogować i napisać ale już za dużo tych for... A przecież to piaskownica ;P Więc... This server is using a newer protocol ( 48 ) than your client ( 47 ). You should check for updates to your client O co z tym kaman?? Bo nie kumam. Znaczy.... kumam ale jak poradzić sobie z tym?? Jest tu jakiś zapaleniec CS?? Pzdr. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Czerwiec 1, 2011 (edytowany) You should check for updates to your client Powinieneś zaktualizować swojego klienta... Serwer jest na protokół 48 a twój klient ma protokół 47. Edytowano Czerwiec 1, 2011 przez Kamikadze (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
urbi 12 Zgłoś post Napisano Czerwiec 1, 2011 Powinieneś zaktualizować swojego klienta... Serwer jest na protokół 48 a twój klient ma protokół 47. No i właśnie to rozumiem że mam zaktualizować. Tylko jak?? Czytałem na innych forach i du*pa nie wyczytałem nic konkretnego. I sorry za zawracanie gitary ale chciałbym w końcu zagrać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Czerwiec 1, 2011 Przypominam, że jest to temat na gamehostingtalk.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Czerwiec 1, 2011 http://www.cscenter.pl/problemy_z_counter_strike_1_6/13032-server_using_newer_protocol_48_than_your_client_47_you_should_check_updates_your_client.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach