Gość Zgłoś post Napisano Maj 23, 2011 (edytowany) Szukam serwera na którym zainstalowane jest php 5.3 oraz który można opłacać miesięcznie. z 1GB pojemność i z 10GB transferu/mc z możliwością zwiększenia transferu Edytowano Maj 23, 2011 przez Leos122 (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Maj 23, 2011 Zapytaj na bok@castpol.pl o ofertę indywidualną Coś w podanych parametrach dobierzemy. Edit: Kafi, zapomniałem castpol.pl - Sys-Com NIP: 561-154-09-00 REGON: 34077952 bok@castpol.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d.v 1409 Zgłoś post Napisano Maj 23, 2011 Jakieś wymagania względem lokalizacji, panelu? Jakiś konkretny budżet masz na to zaplanowany? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Maj 24, 2011 Zapraszam do naszej oferty, serwery z PHP 5.3.x Polecam pakiet MZ ONE w promocji, linki w stopce. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Maj 24, 2011 Co do lokalizacji to nie mam wybranej Budżet max 25zł/mc Panel: Nie gra mi różnicy ale wolałbym DirectAdmin ale cPanel też może być Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Maj 25, 2011 Zakupiłem w mzone i nie ma php 5.3 lecz LiteCommerce CMS cannot start on PHP version earlier than 5.3.0 (5.2.17 is currently used) 5.2.17 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Maj 25, 2011 Jesli na Twoim serwerze nie ma napisz ticket i upgradujemy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klemenes 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 1, 2011 Witam Z mojej strony polecam megiteam.pl. Oprócz PHP ver 5.3.5 oferują Ruby , Python. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VIPserv.org 4 Zgłoś post Napisano Czerwiec 3, 2011 Na vipserv masz php 5.2 i 5.3. Wybór wersji dla php dla www odbywa się w panelu kontrolnym, oddzielnie dla każdej domeny, a pod shell-em żeby skorzystać z 5.3 trzeba używać polecenia php-5.3. Jest płatność miesięczna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d.v 1409 Zgłoś post Napisano Czerwiec 27, 2011 A ja tak offtopowo trochę - po co komukolwiek php 5.2? Jeśli jakiś skrypt się "sypie" na 5.3, to znaczy, że jest ch... khem... źle napisany i należy go zmienić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HaPe 242 Zgłoś post Napisano Czerwiec 28, 2011 Niektórzy tak je piszą, że potem przepisują albo kupili na Allegro coś i płaczą na forum, żeby im za darmo napisać poprawkę. Kaju007, dużo tak jeszcze będziesz nabijał postów? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach