Skocz do zawartości
Macsch

Najlepsza sieć na karte Twoim zdaniem

28 użytkowników zagłosowało

1. 1. Twój wybór:

Polecane posty

Hmm jestem ciekawy jeśli ktoś ma dla przykładu do mnie darmowy numer to czy będzie on caly czas jako darmowy po przeniesieniu nr tel. ?

Nie w Plusie. Tutaj trzeba zrezygnować z "darmowego numeru" i dodać nowy. Ja mam w ten sposób numer swojej pani (mam Simplusa, ona abonament w tej samej sieci) - co miesiąc płacę za tę przyjemność 5 zika, w razie, gdyby zmieniła numer, musiałbym wyłączyć obecny "darmowy numer" i na nowo aktywować usługę z nowym numerem. W abonamencie jest podobnie, tyle, że tam za 5 zika jest do 5 numerów w sieci.

Edytowano przez d.v (zobacz historię edycji)

A gdyby do tego Orange zapuścić VPN do serwera VPS, dedykowanego itp.?

Jeśli masz konkretny powód to możesz do Orange przedzwonić i poprosić o możliwość latania przez ich APN 'vpn', wtedy wszelkie problemy z kompresją znikają i dodatkowo ( bodajże ) dostajesz stałe, publiczne IP, uno problemo, koszt miesięczny tego jest bodajże 10 pln ;d

@Aimer

Taka opcja też jest, gdyż Orange wpierdziela się bodajże tylko w ruch latający na porcie TCP 80.

Ja od siebie polecę Playa, korzystam już rok od czasu zrobienia sobie dwuletniej przerwy od telefonii ( o kurna, jakoś się dało ! ) i nie widzę potrzeby znikania do konkurencji, doładowuję miesięcznie 35 zł, w tej cenie aktywuję pakiet 1GB Internetu ( od niedawna już po całej sieci wraz z roamingiem Plusa ) i pakiet 30 zł za 10 zł, którego zasad raczej nie trzeba tłumaczyć, oba pakiety obowiązują miesiąc i można je aktywować tylko raz w czasie trwania tegoż pakietu.

Edytowano przez ^^KaMaZZ~.^ (zobacz historię edycji)

Zaloguj się, aby skomentować

Będziesz mógł dodać komentarz po zalogowaniu się

Zaloguj się